OFFLINE

Szerezzen be egy hasitasit, ha menő akar lenni!

2016. február 14., vasárnap 20:50

Nemcsak a nagyisarkú cipő jön divatba az év első felében, de egyre biztosabb, hogy nem ússzuk meg a szezont a kilencvenes évek egyik legcikibb kiegészítője, az övtáska nélkül sem. Legalábbis minden jel erre mutat a divatházak kínálata szerint, akik egy kicsit túlárazták az általuk megálmodott hasi-tasikat, a Dolce & Gabbana például nem szégyell 1150 fontot, 473.550 forintot elkérni egy mutatós rózsaszín darabért, míg a Marninál 1030 fontba, 424.659 forintba, a Guccinál pedig 214.410 forintba kerül a táskának kicsi, pénztárcának nagy kiegészítő. 

A Moschino is beszállt a versenybe, az olasz márkánál már eggyel olcsóbban is hozzájuthatunk a szezon 'must-have' tatyójához, egy arany logóval ellátott műbőr táskáért 80.400 forintot, egy fesztiválozósabb vászon darabért pedig 31 ezer forintot kell fizetni a webáruházban – csodálkozott rá hozzánk hasonlóan az elszállt árakra a Dailymail.co.uk.

A trendet természetesen már kiszúrták a celebnők is, akik nem csak a hétköznapokban, de a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen jelennek meg efféle kiegészítővel, Sarah Jessica Parker például egy fekete estélyivel kombinálta a fekete hasi-tasit, de villantott már ilyet Kate Bosworth, Anne Hathaway, Fergie és Goldie Hawn lánya is a közelmúltban.

A legkülönfélébb variációkban kapható övtáskák közül hozzánk leginkább a Chanel steppelt formája áll a legközelebb, de az utcai divatban és a fesztiválozók között menőnek számítanak a flitterekkel kirakott, az állatmintás és a hologramos fazonok is. A hazai fast-fashion boltoknak még nem igazán sikerült reagálniuk az őrületre, de a hazánkba is szállító Asosnál egész jó a kínálat, itt már körülbelül 1800-14.000 forint között bárki talál hozzá illő darabot. Nézze meg a galériában, hogy milyen divatházaknak köszönhetjük a hasi-tasikat, hogy milyen formában jelent meg a trend a hírességek körében, és mi miket szerezhetünk be elérhető árakon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta