OFFLINE

Rabszolga feliratú trikóval kedveskedik az ASOS

2016. február 11., csütörtök 13:19

Eléggé eltolta magától az ASOS a politkai korrektséget, amikor egy "slave", azaz rabszolga feliratú trikóval rukkolt elő, amit ráadásul egy fekete bőrű srácon mutatott be. Amint az eset napvilágra került, a trikót eltávolították a kínálatból. Az Asos a Refinery29-nek írt állásfoglalálásában kifejtette, hogy "Amint egy termékről kiderül, hogy sérti az irányelveinket, azonnak töröljük a kínálatból. Minden termékünk alatt van egy gomb, melyet megnyomva kifogásolni lehet a terméket" – írták. Ehhez tudni kell, hogy az ASOS számos gyártó termékét forgalmazza, és ezek szerint nem ellenőrzik le felkerülés előtt a termékeket.

A Twitteren azért megmaradt az utókornak a durva baki, és bár a trikó gyártója, a liverpooli székhelyű Wasted Heroes az Asoson nem árulja tovább a ruhadarabot, saját oldalán még vigan teszi azt. Az Asos mindenesetre Twitteren kért elnézést, és a cég is ezen a csatornán reagált egy dühös és hihetetlenkedő üzenetben, melynek végén arra jutnak, hogy egy nagyon hülye ötlet volt részükről. De akkor vajon miért nem takarítják el a terméket saját webshopjukból?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta