OFFLINE

Meglepő kabátválasztás Erzsébet királynőtől

2016. február 9., kedd 13:57

Erzsébet királynő a Sandringham-házban töltött hosszabb pihenője után visszatért Londonba. Ez önmagában még nem hírértékű, az viszont sokkal inkább, hogy az utat vonattal tette meg, tőle szokatlan kabátot viselt, ami ráadásul szinte fekete volt – a királynő szinte soha nem viseli ezt színt, írja a People.

A sötétszürke kabáthoz tartozott egy fekete szőrmegallér is, a szettet pedig ugyanilyen színű kesztyűvel, egy szürke, fejre tekert selyemsállal és egy Launer márkájú táskával egészítette ki. Utóbbi nem újdonság azoknak, akik olvasták II. Erzsébet stílustitkait bemutató posztunkat, ugyanis ott elárultuk, hogy az előkelőségnek ez a kedvenc márkája.

A Robert Hardman Our Queen könyvéből egyébként azt is megtudhattuk, hogy miért szereti jobban az élénkebb színeket és miért kerüli a visszafogott árnyalatokat (például bézst): mert azt gondolja, úgy senki nem tudná, hogy ki ő. A végére még egy érdekesség: a királynő a pápával is feketében találkozik, ugyanis többek között Charlène hercegnével ellentétben ő nem viselhet fehéret olyankor.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta