Meglepő kabátválasztás Erzsébet királynőtől

Erzsébet királynő a Sandringham-házban töltött hosszabb pihenője után visszatért Londonba. Ez önmagában még nem hírértékű, az viszont sokkal inkább, hogy az utat vonattal tette meg, tőle szokatlan kabátot viselt, ami ráadásul szinte fekete volt – a királynő szinte soha nem viseli ezt színt, írja a People.

A sötétszürke kabáthoz tartozott egy fekete szőrmegallér is, a szettet pedig ugyanilyen színű kesztyűvel, egy szürke, fejre tekert selyemsállal és egy Launer márkájú táskával egészítette ki. Utóbbi nem újdonság azoknak, akik olvasták II. Erzsébet stílustitkait bemutató posztunkat, ugyanis ott elárultuk, hogy az előkelőségnek ez a kedvenc márkája.

A Robert Hardman Our Queen könyvéből egyébként azt is megtudhattuk, hogy miért szereti jobban az élénkebb színeket és miért kerüli a visszafogott árnyalatokat (például bézst): mert azt gondolja, úgy senki nem tudná, hogy ki ő. A végére még egy érdekesség: a királynő a pápával is feketében találkozik, ugyanis többek között Charlène hercegnével ellentétben ő nem viselhet fehéret olyankor.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek