OFFLINE

Kőkorszak ihlette kés: menő vagy ciki?

2016. február 9., kedd 21:35

Ami egyszer bevált azon maximum csak egy kicsit érdemes változtatni - valószínűleg erre gondoltak az ötletgazdák, amikor megalkották a kőkorszaki eszközre hasonlító, egyébként IP névre keresztelt kést. A faragásnak és a geometriai formának köszönhetően olyan érzés megfogni, mint egy lapos kődarabot - a tervező, Klivisson Campelo szerint azonban annál jóval több dologra alkalmas, és a szokásosnál egyszerűbben használható.

A Trendhunter szerint egyelőre csak a koncepció létezik és a tényleges gyártás még nem indult meg. Ön mit gondol? Beszerezné ezt a kést vagy inkább a "hagyományos" darabokban bízik? Ha előbbi, akkor nyomja meg itt lent a MENŐ gombot, ha utóbbi, akkor pedig a CIKI-t!

1497 szavazat 2200 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta