OFFLINE

Versenyautóból készül a jövő fehérneműje

2016. február 8., hétfő 10:29

Kihirdették a UK Lingerie Awards idei győzteseit, az év tervezője pedig a 23 éves Selina Bond lett. A lány szénszálas öntőformákat használt a fehérneműk megalkotásánál (ugyanazt, amit a Forma-1-es autók készítésénél is alkalmaznak), és ezt keverte bársonnyal és csipkével. A lépés egyébként nem meglepő, hiszen a TheSun szerint az édesapja mérnökként dolgozott a Forma-1-nél. 

Bond a De Montfort Egyetemen diplomázott 2014-ben, arra a kérdésre pedig, hogy miként érzi magát, velősen annyit válaszolt: "Még mindig sokkban vagyok". A díjjal egyébként az is jár, hogy árusítani fogják az általa megálmodott termékeket (valószínűleg az év közepétől), amiket egyébként a LingerieTalk szerint négy hónapon keresztül tervezett. 

„Teljesen különböző emberektől kapok megkereséseket. Vannak fiatal lányok, akik koncertekre és fesztiválokra viselnék a ruhadarabokat, de a fétisközösségektől is megkerestek és természetesen fotósok is. Sok ember úgy tekint rájuk, mint műalkotásokra" - mondta Bond, majd hozzátette, hogy bár eléggé merevek a fehérneműk, egyszerre könnyűek és könnyen viselhetőek is. Az áruk elég borsos lesz: egy melltartóért 400 fontot, azaz több mint 160 ezer forintot, egy bodyért pedig közel négyszer ennyit kérnek majd el.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta