Versenyautóból készül a jövő fehérneműje

Kihirdették a UK Lingerie Awards idei győzteseit, az év tervezője pedig a 23 éves Selina Bond lett. A lány szénszálas öntőformákat használt a fehérneműk megalkotásánál (ugyanazt, amit a Forma-1-es autók készítésénél is alkalmaznak), és ezt keverte bársonnyal és csipkével. A lépés egyébként nem meglepő, hiszen a TheSun szerint az édesapja mérnökként dolgozott a Forma-1-nél. 

Bond a De Montfort Egyetemen diplomázott 2014-ben, arra a kérdésre pedig, hogy miként érzi magát, velősen annyit válaszolt: "Még mindig sokkban vagyok". A díjjal egyébként az is jár, hogy árusítani fogják az általa megálmodott termékeket (valószínűleg az év közepétől), amiket egyébként a LingerieTalk szerint négy hónapon keresztül tervezett. 

„Teljesen különböző emberektől kapok megkereséseket. Vannak fiatal lányok, akik koncertekre és fesztiválokra viselnék a ruhadarabokat, de a fétisközösségektől is megkerestek és természetesen fotósok is. Sok ember úgy tekint rájuk, mint műalkotásokra" - mondta Bond, majd hozzátette, hogy bár eléggé merevek a fehérneműk, egyszerre könnyűek és könnyen viselhetőek is. Az áruk elég borsos lesz: egy melltartóért 400 fontot, azaz több mint 160 ezer forintot, egy bodyért pedig közel négyszer ennyit kérnek majd el.

Oszd meg másokkal is!
Mustra