OFFLINE

Amikor az aliexpress-es eladó visszaszól

2016. február 7., vasárnap 15:15

Az Aliexpressről rendelni elég szórakoztató és olcsó hobbi, de érik az embert csalódások. Mint azt minden szakavatott rendelésmániás tudja, vásárlás előtt mindig fontos elolvasni a visszajelzéseket adott árucikkről, hogy minimalizáljuk a pofára esés esélyét: simán kiderülhet, hogy a kivételes vételnek tűnő 1 dolláros bikini ordas nagy átverés, de az is, hogy életünk vételét fogjuk megkötni.

A vásárlói kommentek nézegetése közben találtunk pár gyöngyszemet, most ezeket fogjuk megosztani önnel. Semmi komolyra ne számítson, némi szórakozás jön a hajtás után.

Egyik nagy kedvencünk egy azóta lezárt 20 dolláros táskás aukció alatt volt megtalálható: a vevő annyit írt, "rossz minőség", az eladó viszont megmondta a tutit: "azt kapod, amit fizetsz". Ez amúgy teljesen igaz, aki Aliról rendel fillérekért, ne várjon kiváló minőséget.

Őszinteség.
Őszinteség.

Egy másik szomorú vásárlót mindennel megszívatta az eladó: a cipő sérülten érkezett, nagyobb volt a mérettáblában megadott méreteknél és büdös is volt. Az eladó nem sokat bíbelődött az angol nyelvű magyarázkodással, elintézte annyival: "hazudik".

Hazudik!
Hazudik!

Negyedik kedvencünk egy kamu Acne táskát vásárolt, és valamiért azt gondolta, minőséget fog kapni, aztán meglepődött, hogy eltört a táska csatja fél óra alatt. Az eladó nem hagyta magát, rögtön átlátott a szitán és azt kezdő angolsággal meg is osztotta a világgal: ha eltört, miért nem küldte vissza a vevő a rossz táskát? És miért ír mindenkinek rossz értékelést? Hát nyilván mert ez a munkája, hogy rossz értékeléseket írjon!

Vajon Linda munkája tényleg az, hogy rossz visszajelzéseket írjon?
Vajon Linda munkája tényleg az, hogy rossz visszajelzéseket írjon?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta