OFFLINE

Farokcsóválós kesztyű okostelefonokhoz: menő vagy ciki?

2016. február 5., péntek 09:47

Hol máshol, ha nem Japánban született volna meg két cég, a Felissimo és a YOU+MORE! szerelemgyereke, a kapacitív kesztyű, ami használat közben egy farkát csóváló kismacskát idéz meg. A kiegészítőkre a DesignTaxi oldalán bukkantunk rá, ahonnan az is kiderül, hogy tökéletesek télre, ugyanis belül puha és meleg anyaggal bélelték ki őket. Az okostelefonok és tabletek képernyője két ujjra reagál csak (a hüvelyk- és mutatóujjra), ugyanis csak ezekbe építettek szenzorokat. 

A kesztyűk egyébként 4295 jenbe, azaz kicsivel több mint 10 ezer forintba kerülnek. Ha megnézné mozgás közben is, indítsa el alábbi videót – ha végzett, a lenti szavazósáv segítségével döntse el, hogy legszívesebben azonnal beszerezné (ez esetben nyomjon a MENŐ gombra), vagy felesleges hóbortnak tartja (akkor pedig a CIKI-re)!

2483 szavazat 1425 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta