OFFLINE

Heti kedvenc: tavaszváró virágos bomberdzseki

2016. február 3., szerda 10:49

A télnek még messze nincs vége, de a jelek biztatóak, szóval e heti kedvencnek egy olyan darabot választottunk, aminek nemsokára szezonja lesz. Illetve ha nagyon jó az idő, akkor már most is próbálkozhat vele. 

A fehér blúz nagyon jól variálható darab, de ettől függetlenül azért rá lehet unni. Sebaj, helyette egy kék ing is remek választás lehet. És ha tényleg a tavaszra készül, a kiegészítők is legyenek vidámabb, világosabb árnyalatúak. 

A kosztümnadrágnak sem kell mindig feketének vagy sötétkéknek lennie. Mondjuk ha ön is katonazöld parkában vészeli át a telet, akkor inkább várjon ezzel a nadrággal, amíg mondjuk eheti kedvencünkkel viselheti helyette. 

Bomberdzseki magasított nyakú, szűk szabású ruhával? Miért ne, főleg, ha utóbbi egy egyszerű, egyszínű darab. Az összeállításhoz hátizsákot és sportcipőt is felvehet, ha nagyon lezserre akarja venni a figurát. 

A ruha helyett persze felvehet blúzt és szoknyát is. Hogy utóbbi mini vagy midi, szűk vagy A-vonalú, az szinte mindegy is, kísérletezgessen egy kicsit.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta