OFFLINE

Elindul a StyleCouch

2016. február 2., kedd 18:44

Előfordult már, hogy divattal kapcsolatos segítségre lett volna szüksége, de nem tudta feltenni senkinek? Szüksége lenne egy bizonyos ruhadarabra, de nem tudja, hol találhat hasonlót vagy azt, hogy mivel hordja? Régóta egy jó varrónőt keres a ruhái átalakításához, de még mindig nem talált? Segítünk!

style couch.png
Fotó: Dívány

Az évek során számos olyan olvasói megkeresést kaptunk, amelyre a választ szívesen megosztottuk volna minél több emberrel, hátha őket is pont az érdekli és segítségül szolgálhat nekik. Éppen ezért a most induló StyleCouch-rovatunkban arra buzdítjuk önöket, hogy írják meg nekünk divattal kapcsolatos kérdéseiket, mi pedig (természetesen az olvasói anonimitást megőrizve) időről időre megválaszoljuk őket. 

Honnan a név? Először StyleCoach szerettünk volna lenni, viszont a Dívány miatt szinte kötelességünknek éreztük, hogy a szó második felét nevezzük át Couch-ra. A rovatot a nevéről elnevezett címkék alatt, ide kattintva tudja majd követni. Nincs más hátra, írjon nekünk - ide kattintva megteheti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta