OFFLINE

SAG: állandó kedvenceink is borzalmasan néztek ki

2016. február 1., hétfő 12:59

Szombat este tartották Los Angelesben a 22. éves Screen Actors Guild Awards-ot, az amerikai színészszakszervezet gáláját, melyet a Golden Globe-hoz hasonlóan az Oscar előszobájának tartanak (és DiCaprio itt is tarolt).

Furcsamód a megjelent színésznők közül a híresebbek érezték úgy, hogy itt az ideje a legízléstelenebb gönceikkel előrukkolni, Julianne Moore például tőle szokatlanul egy olyan zöld flitterrel borított borzalomban érkezett, amiről még a Daily Mail sem tudott elismerően írni. Nicole Kidman egy egyszerre fodros és flitteres, pink színekben úszó Gucci ruhában prezentálta, miért ír a Velvet olyan elkeseredett hangvételben a divatházról, a mindig szép January Jones pedig megelégedett a jelmezkölcsönző legolcsóbb Frozen Elsa-ruhájával. Sajnos Christina Hendricks is csatlakozott a vesztesekhez, már ami a csillogó brokáthalmazt illeti, amit ráadtak. Nézze meg a galériában, kiből mit tudtak kihozni a lusta vagy szimplán gonosz öltöztetők!

Ha túl van a 15 legrosszabbul öltözött hírességen, jöjjön a 15 legjobb, mégse induljon ennyire negatívan a hét: Sofia Vergara hozta szokásos formáját, Kate Winslet nem bonyolította túl a dolgot – akárcsak Claire Danes – és nagyon jól tette, Helen Mirrentől elállt a szavunk (mint mindig) és Kiernan Shipka is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Alicia Vikander szintén jó stylistot választott, de szüksége is lesz rá mostanában, ugyanis az "A dán lány" című filmben nyújtott alakításával Oscar-várományos. Nézze meg a galériára kattintva a SAG 15 legjobban öltözött színésznőjét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta