OFFLINE

Gyűrűbe sűrített város: menő vagy ciki?

2016. január 31., vasárnap 09:19

New York, Párizs, Berlin és London legismertebb műemlékei köszönnek vissza Ola Shekhtman kiegészítőin.

A városrajongók 2016-ban sem maradnak kiegészítők nélkül, a karkötőre nyomott térkép és az atlaszos pólók után Ola Shekhtmannak köszönhetően most az olyan híres városokat viselhetjük a kezünkön, mint New York, San Francisco, Washington, London, Berlin, Amszterdam vagy Hongkong – hívja fel a figyelmet a Mymodernmet.com a kézzel készített, aprólékosan kidolgozott ékszerekre, melyeken az adott városok műemlékei láthatóak. Párizs esetében például az Eiffel-torony, a Diadalív, a Moulin Rouge és a Sacre Coeur (Szent-Szív bazilika) is remekül kivehető a kis ékszeren.

A Szibériában született, de Észak-Karolinában felnőtt művész egyébként személyesen is jól ismeri ezeket a városképeket és azok építészeti különlegességeit, mivel inspirációgyűjtés céljából úgy döntött, hogy néhány évente más nagyvárosba teszi át székhelyét. A miniatűr műemlék-egyveleget természetesen meg is vehetjük, ha akarjuk, kedvenc nagyvárosainkért 1359 dollárt, 390 ezer forintot kell fizetni az Etsy.com oldalán, ahol legnagyobb örömünkre ilyen szénhidrátbomba táskákat is be lehet szerezni.

Mi örülnénk, ha ilyen szuvenírrel térhetnénk haza New Yorkból vagy Párizsból, de ön mit gondol az ékszerész városképes projektjéről, menőnek találja a híres épületeket felvonultató gyűrűt vagy semmi eredetit nem lát az ötletben, és inkább a ciki gombot nyomja meg a szavazáskor?

1528 szavazat 1221 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta