OFFLINE

Így hordja a pulóvert a télen!

2016. január 30., szombat 09:39

Az év leghidegebb heteiben nemcsak a télikabát, de az alatta viselt pulóver is igen fontos része a ruhatárunknak. Ezúttal arról készítettünk egy óriásgalériát, hogy miként hordják a pulcsit Európa olyan divatfővárosaiban, mint Párizs, Milánó, London vagy Berlin.

Az összeállításból gyorsan kiderült, hogy idén menő, ha a pulóver ujja kilóg a kabát alól, ahogy trendinek számítanak az elöl gombos miniszoknyával vagy rakott szoknyával kombinált klasszikus kötött pulóverek, valamint a kabát fölé felvett, feltűrt ujjú bomberdzsekik is a szezonban. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan érdemes kombinálni a meleg felsőket az év első felében!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta