OFFLINE

Ennyit változtak a Chanel menyasszonyok az elmúlt 25 évben

2016. január 30., szombat 13:59

Nagy visszhangot váltott ki tavaly a divatszakmában, hogy a világ egyik legmeghatározóbb kifutójának számító Chanel haute couture shown Kendall Jenner vonulhatott végig a legendás divatház aktuális menyasszonyi ruhájában, ami ráadásul egy kétrészes, fényes anyagból készített nadrágkosztüm volt. Pedig nem a 19 éves celebmodell az első a Chanel történetében, aki úgynevezett múzsaként zárhatta a bemutatót Karl Lagerfeld oldalán a párizsi divathéten – hívja fel a figyelmünket a tervező menyasszonyválasztásaira a W Magazin.

A kilencvenes évek legelején például Claudia Schiffer volt a tervező nagy kedvence, aminek köszönhetően a szőke modell mutatta be a Chanel szebbnél-szebb vagy éppen a legelvontabb menyasszonyi ruháit az 1991-es, az 1992-es, az 1993-as, valamint az 1994-es szezonban is. A Chanel vezetőtervezője több bemutató alkalmával is ragaszkodott a különleges arcú New York-i modellhez, Devon Aokihoz, aki 1999-ben és 2000-ben, valamint 2008-ban is a dizájnerrel együtt zárta a showt.

Az elmúlt 15 évben pedig olyan ismert lányok lejthettek végig a tervezőzsenivel az haute couture bemutatón, mint A Dél-Szudánból származó Ajak Deng, Linda Evangelista, Irina Lazareanu, Raquel Zimmermann, Sasha Pivovarova, Abbey Lee, Lindsey Wixson vagy Lagerfeld egyik kedvenc múzsája, Baptiste Giabiconi. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy kiknek a karrierjét támogatta meg a felkéréssel a tervező az elmúlt években!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta