OFFLINE

Lenyomja a kis North West Rihannát?

2016. január 25., hétfő 14:59

A két héttel ezelőtti Golden Globe-os posztunk után most újra kicsit kötetlenebb formára váltottunk: nem egy eseményről szemléztünk ruhákat, csupán az a szempont, hogy ugyanolyanok legyenek. Így bukkantunk rá North Westre, aki december végén hasonló pink szettben nyomult, mint Rihnana pár hónappal korábban. A másik két páros jelszava pedig talán a csillogás lehet: Hudsonék ugyanis egy flitteres darabra neveztek be, míg Hadid és Lopez aranyban úszott. Olvasson tovább és szavazatával mondja el nekünk, ki a jobb!

Rihanna vs. North West

Ki a jobb?

 • 278
  Rihanna
 • 404
  North West

Rihanna 2015 márciusában, azaz majdnem egy évvel ezelőtt látogatta meg a Good Morning America reggeli show-t, ahova – bár a médiumokat leszámítva a hallgatók nem látták, mit visel – egy pink szettet vett fel. Hogy ez miből is állt pontosan? Egy rózsaszín, egyébként elég vastag anyagból készült kosztümből, felsőből, indokolatlan szőrmemellényből és egy nude Louboutin-cipőből. A nadrág megoldása egyébként elég vicces: az óvodások és idősek által használt gumírozott aljat kapott, hogy ne csússzon fel a lábán. Az összeállítás szinte könyörgött az arany ékszerekért, Rihanna pedig meghallotta a segélykiáltásokat, mert elég sokat magára aggatott belőlük. Mondanánk, hogy ez élete sminkje és frizurája, de nem akarunk hazudni.

A kis North West is rákattant a pinkre, vagy éppen édesanyja volt cukorkás hangulatban, mindenesetre tavaly év végén egy ilyen összeállításban járkált a városban. A púderszínű anyagok valószínűleg édesapjának "zseni" kollekciójából maradtak meg, pluszban kapott a kislány még egy rózsaszín szőrmemellényt is.

Kate Hudson vs. Tamala Jones

És közülük?

Köszönjük, hogy szavazott!

Hudsont tavaly október végén, egészen pontosan 19-én fotózták le ebben a 20-as éveket idéző ruhában, amikor ellátogatott a Rock the Kasbah premierjére New Yorkban. Direkt olyan képet vadásztunk, ahol látszik a cipője - ami egyébként nem igazán emelte meg a pulzusunkat, lévén egy unalomig hordott nude platformos magassarkúról van szó. Hudson a szettet aranyozott ujjpercgyűrűkkel, decens fülbevalóval és fehér-arany kistáskával egészítette ki. 

Tamala Jones-ot az idei People's Choice Awardson fotózták le (ott, ahol egyébként Hudson nem is hasonlított magára) – az eseményre egy bézs alapon csíkozott flitteres ruhát vett fel. Mivel az estélyi nyakrésze elvitte a show-t, így ékszereket nem is nagyon vett fel, csak egy hozzá passzoló, egyébként meglehetősen hangsúlyos fülbevalót. A szemsminkje nekünk nem annyira jön be: olyan, mintha virágport szórtak volna az arcára. (Amennyiben ez volt a koncepció, elnézést kérünk.)

Gigi Hadid vs. Jennifer Lopez

Kin jobb a Kors?

 • 396
  Gigi Hadidon
 • 244
  Jennifer Lopezen

Utolsó párosunkat a már lassan egy éve cikivé vált Michael Kors köti össze, ugyanis mindketten a tervező overálját viselték nemrég. Hadid a tavaly CFDA-ra vette fel az említett ruhadarabot és "ha lúd, legyen kövér" alapon egy aranyozott magassarkú szandállal és hasonló tulajdonsággal rendelkező borítéktáskával fejelte meg a szettet. A körmeit narancsra festette, ami elsőre meglepő és még nem tudjuk eldönteni, hogy tetszik-e nekünk, viszont a sminkje és a haja nagyon-nagyon szép. 

Míg ön az újévi bulizásokból próbált visszazökkenni a mindennapokba, addig Jennifer Lopez nem tétlenkedett és január negyedikén ellátogatott Jimmy Kimmel műsorába. Ő is Kors overálját vette fel, amihez aranyozott cipőt (wow!) és egy aranyövet vett fel, illetve szürkéslila körmöket festett. Ha úgy gondolta, legalább a smink nem úszik majd aranyban vagy bronzban, akkor bizony hatalmasat tévedett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta