6 dolog, hogy kreatívabban öltözhessen férfiként

Nemrég megmutattuk, hogy nőként milyen trendektől szabaduljon meg 2016-ban, így csak idő kérdése volt, hogy elkészítsük a férfiaknak szóló változatot is. Ha továbbolvas, megnézheti, mik azok, amiket mi lecserélnénk és azt is, hogy mire. Intsen búcsút a steppelt mellénynek és a fényes kukászsákra hajazó kabátjának!

Bojtos sapka -> Beanie

A bojtos sapka a férfiaknál olyan, mint a nőknél az állatfüles: elsőre vicces, de amikor egy nap alatt a hatodikat látja az ember, akkor kicsit elvonulna zokogni a sarokba. Ezzel szemben egy beanie vagy a pár szezonnal ezelőtt menő halászsapka remek választás, mert egyrészt nem feltűnő, másrészt jól is néz ki és egy visszafogott színű mindenhez passzol.

Adidas (ASOS) - 18 font, Bershka - 2495 Ft
Adidas (ASOS) - 18 font, Bershka - 2495 Ftreklámfotó

Körsál -> Hagyományos sál

A körsál jó, mert nem nehéz felvenni és igazgatni sem kell, viszont nekünk pont az a bajunk vele, ami a képen is látszik: ha nem elég nagy, akkor szövetkabáttal nem fedi a mellkasunk egy részét, ha pedig méretes, akkor kétszer körbecsavarva csak megfojtja az embert. Keressen inkább egy visszafogott színű, puha anyagú normál sálat, jobban jár vele.

Topman - 12 font, Zara - 6995 Ft
Topman - 12 font, Zara - 6995 Ftreklámfotó

UGG -> Bármilyen más bakancs

Számunkra a női verzió is értelmezhetetlen kicsit, a férfiakon látottak pedig duplán annyira. Egyébként november vége óta már az sem mentség, hogy nem létezik alternatíva: ekkor mentünk el ugyanis egy bakancskörképre, hogy megnézzük, mit kapni.

UGG - 210 euró, F&F 15.990 Ft
UGG - 210 euró, F&F 15.990 Ftreklámfotó

Karácsonyi pulcsi -> Téli mintás pulcsi

Sokan olyan felsőt vesznek télre, ami szorosan a Mikuláshoz vagy a karácsonyhoz kapcsolódik, holott mostanában a hideg évszak pont, hogy az ünnepek után mutatja meg az igazi arcát – elég itt a január 4-i nagy hóesésre gondolni. Éppen ezért bár a rénszarvasos-télapós vicces pulcsik jópofák, annyira sokszor nem tudja hordani az ember – ellenben mondjuk egy norvégmintás vagy másmilyen kötött darabbal. Egyébként itt mindkét termék a H&M-ből van pont azért, hogy lássa: csak egy polccal kell arrébb sétálni.

H&M - 3990, illetve 12.990 Ft
H&M - 3990, illetve 12.990 Ftreklámfotó

Steppelt mellény kapucnival -> Bármilyen tavaszi dzseki

A kapucnis pufimellény nekünk kicsit olyan, mint a szőrős szandál: tök jó, de mikor használja az ember? Ha meleg van, akkor túl sok, télen pedig nagyjából annyit ér, mintha egy szúnyoghálóba csavarnánk magunkat. Hacsak nem valamelyik felkapott belvárosi helyen borozgat hétköznap esténként, nincs szüksége erre a ruhadarabra - válasszon helyette inkább valami menő tavaszi dzsekit: legyen szó bomberről vagy farmerről.

Massimo Dutti - 19.995 Ft (akciósan), Pull&Bear - 8995 Ft
Massimo Dutti - 19.995 Ft (akciósan), Pull&Bear - 8995 Ftreklámfotó

Fényes pufidzseki -> Rétegezés

Lehet, hogy meleg, viszont mindenesetre elég humoros látvány a fényes kukászsák anyagból készült kabát. Ha ennyire fázós, akkor inkább azt ajánljuk, rétegezzen: tudta egyébként, hogy két vékonyabb réteg többet számít, mint egy vastagabb? (Az ok egyszerű: beszorul a levegő a két ruhadarab közé.)

SAM. (Nordstrom) - 122.923 Ft, HE by Mango lookbook
SAM. (Nordstrom) - 122.923 Ft, HE by Mango lookbookreklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Mustra