OFFLINE

6 dolog, hogy kreatívabban öltözhessen férfiként

2016. január 25., hétfő 11:32

Nemrég megmutattuk, hogy nőként milyen trendektől szabaduljon meg 2016-ban, így csak idő kérdése volt, hogy elkészítsük a férfiaknak szóló változatot is. Ha továbbolvas, megnézheti, mik azok, amiket mi lecserélnénk és azt is, hogy mire. Intsen búcsút a steppelt mellénynek és a fényes kukászsákra hajazó kabátjának!

Bojtos sapka -> Beanie

A bojtos sapka a férfiaknál olyan, mint a nőknél az állatfüles: elsőre vicces, de amikor egy nap alatt a hatodikat látja az ember, akkor kicsit elvonulna zokogni a sarokba. Ezzel szemben egy beanie vagy a pár szezonnal ezelőtt menő halászsapka remek választás, mert egyrészt nem feltűnő, másrészt jól is néz ki és egy visszafogott színű mindenhez passzol.

Adidas (ASOS) - 18 font, Bershka - 2495 Ft
Adidas (ASOS) - 18 font, Bershka - 2495 Ft
Fotó: reklámfotó

Körsál -> Hagyományos sál

A körsál jó, mert nem nehéz felvenni és igazgatni sem kell, viszont nekünk pont az a bajunk vele, ami a képen is látszik: ha nem elég nagy, akkor szövetkabáttal nem fedi a mellkasunk egy részét, ha pedig méretes, akkor kétszer körbecsavarva csak megfojtja az embert. Keressen inkább egy visszafogott színű, puha anyagú normál sálat, jobban jár vele.

Topman - 12 font, Zara - 6995 Ft
Topman - 12 font, Zara - 6995 Ft
Fotó: reklámfotó

UGG -> Bármilyen más bakancs

Számunkra a női verzió is értelmezhetetlen kicsit, a férfiakon látottak pedig duplán annyira. Egyébként november vége óta már az sem mentség, hogy nem létezik alternatíva: ekkor mentünk el ugyanis egy bakancskörképre, hogy megnézzük, mit kapni.

UGG - 210 euró, F&F 15.990 Ft
UGG - 210 euró, F&F 15.990 Ft
Fotó: reklámfotó

Karácsonyi pulcsi -> Téli mintás pulcsi

Sokan olyan felsőt vesznek télre, ami szorosan a Mikuláshoz vagy a karácsonyhoz kapcsolódik, holott mostanában a hideg évszak pont, hogy az ünnepek után mutatja meg az igazi arcát – elég itt a január 4-i nagy hóesésre gondolni. Éppen ezért bár a rénszarvasos-télapós vicces pulcsik jópofák, annyira sokszor nem tudja hordani az ember – ellenben mondjuk egy norvégmintás vagy másmilyen kötött darabbal. Egyébként itt mindkét termék a H&M-ből van pont azért, hogy lássa: csak egy polccal kell arrébb sétálni.

Steppelt mellény kapucnival -> Bármilyen tavaszi dzseki

A kapucnis pufimellény nekünk kicsit olyan, mint a szőrős szandál: tök jó, de mikor használja az ember? Ha meleg van, akkor túl sok, télen pedig nagyjából annyit ér, mintha egy szúnyoghálóba csavarnánk magunkat. Hacsak nem valamelyik felkapott belvárosi helyen borozgat hétköznap esténként, nincs szüksége erre a ruhadarabra - válasszon helyette inkább valami menő tavaszi dzsekit: legyen szó bomberről vagy farmerről.

Fényes pufidzseki -> Rétegezés

Lehet, hogy meleg, viszont mindenesetre elég humoros látvány a fényes kukászsák anyagból készült kabát. Ha ennyire fázós, akkor inkább azt ajánljuk, rétegezzen: tudta egyébként, hogy két vékonyabb réteg többet számít, mint egy vastagabb? (Az ok egyszerű: beszorul a levegő a két ruhadarab közé.)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta