OFFLINE

2016-ban öltözzön kicsit kreatívan!

2016. január 22., péntek 14:48

Műbőr dzseki, harisnyának is beillő farmer, világosbarna bakancs, derékra kötött kockás ing - mivel tízből nyolc tinédzser így nézett ki 2015-ben, ezért arra gondoltunk, megmutatjuk, milyen ruhadarabokat válasszon, ha egyébként önnek bejön ez a stílus, de unja az unalomig koptatott "hozzávalókat". A hajtás után a képek bal oldalán azt láthatja, amit nem érdemes megvenni, jobb oldalon pedig az izgalmasabb megoldások sorakoznak!

Minőségi bőrdzseki

Ha már bőrdzsekit viselne, akkor ne vegyen minden szezonban olyat, amit mintha a kutya szájából húztak volna ki, hanem rakja össze 3-4 darab árát és ruházzon be egy szépbe. A hasított bőr egyébként most egész menő, mi ezt a vállrésznél hagyományos bőrrel díszítettet szemeltük ki.

70-es évekről váltson modern klasszikusra

Igen, tudjuk, hogy tombol a 70-es évek és emiatt mindenki elölgombos farmer- vagy hasítottbőr szoknyában jár, viszont kicsit kezd ez is unalmassá válni. Ha mindenképpen ragaszkodik a bőrhöz, akkor válasszon egy kicsit izgalmasabb darabot - olyat, amit az elkövetkezendő évtizedben más-más körítéssel, de folyamatosan viselni tud majd.

Váltson színt

Ismerős önnek a derékban megkötős, teveszínű szövetkabát? Hogyne lenne, hiszen idén ősszel és télen mindenkin ez volt. Nem kell teljesen stílust és fazont váltania, ha unja, elég, ha egy kicsit más színekben gondolkodik. Nézze csak:

A bővebb a nyerő

Igen, tudjuk, hogy a skinny farmer "mindenkinek jól áll", de mennyivel egészségesebben néz ki az, ha valakin nem feszül úgy a nadrág, hogy még egy bankkártya sem fér be a farzsebbe? Nem kell egyébként hirtelen egyenes szárú alsóra váltania, egy kicsit lazább "boyfriend" fazon simán megteszi.

Szokjon le a Timberland másolatokról

Annyira unjuk a világosbarna Timberland bakancsok másolatait, hogy külön körképre is elmentünk, hogy megnézzük, milyen alternatívák vannak férfiak számára. Szerencsére nőként sem kell kétségbe esnie: lehet, hogy egy masszívabb darab többe kerül, viszont több szezont is bír majd ki.

Felejtse el a favágóinget is

Egyáltalán nem értjük, mi a praktikum vagy esztétikum a derékra kötött kockás ingben, de úgy néz ki, ezzel egyedül vagyunk, ugyanis egész Budapest így tolta tavaly nyáron. Pedig mennyivel szebb egy másmilyen kockás vagy éppen csíkos darab, nem? Ráadásul azokat egy fiús farmerrel és egy ceruzaszoknyával is tudja viselni.

Csak a széles karimájú kalapot ne!

Nem volt igazi divatblogger 2015-ben az, aki nem szerzett be legalább egy széles karimájú kalapot és nem viselte azt beltéren is egy-egy divateseményen. Mi kicsit ezt is unjuk már és azt is, hogy a viselői állandóan igazgatják - valóban nem egy praktikus darabról van szó, minek szenvedne vele ön is, pláne akkor, ha kevés embernek áll jól? Helyette válasszon egy kevésbé trendi fazont, az jobban mutat majd! (Rendben, a pompon nem kötelező.)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta