Pár hét és minden pasi így néz majd ki

Trendekről azért is nehéz beszélni, mert mire hozzánk elér a szele (és arról ne is beszéljünk, hogy mikor terjed el), addigra külföldön már rég lecseng. Most viszont belefutottunk a Fashionbeans 2016-os tavaszról szóló gyűjtésébe, amelyben olyanok kaptak helyet, amelyek már jelen vannak egy ideje és - a fast fashion üzleteknek "hála"–  valószínűleg nemsokára itthon is egyre több emberen látni majd. Ha kíváncsi rájuk, a folytatásban megtalálja őket.

Szafari

Megfigyelhető, hogy a munka- és formaruhák mindig valamilyen inspirációul szolgálnak a divatban – elég csak a military kabátokra vagy a pár szezonnal ezelőtt divatosnak számító terepmintára gondolni. Szerencsére a tervezők most kicsit továbbgondolták ezt a témakört és megihlette őket a repülés, illetve a huszadik század eleji vadászatok is.

Mit szerezzen be? Egy khaki színű bomberrel soha nem jár rosszul és akkor is hordhatja majd, ha már lecsengett a szafariőrület. Ugyanígy befektetés egy laza chino nadrág is: ne csak az unalomig járatott barna vagy burgundi színekben gondolkodjon, hiszen egy olívazöld hasonlóan jó szolgálatot tehet. Ugyanez igaz a duplazsebes ingekre is.

Várható népszerűsége itthon: 1,5/5

tumblr nzdq6mSelE1qe6n3oo5 1280
reklámfotó

   

Beat

Reméljük, sikerült túltennie magát azon, hogy egyre több helyen kapni rövid ujjú inget, mert még csak most fognak tetőzni igazán. A beatkorszakot és az 50-es éveket idéző fazon gallérja szépen rásimul a testre, így amiatt sem kell aggódnia, hogy kigombolva szépen felkúszik majd a nyakán. 

Várható népszerűsége itthon: 2/5

Ernest Hemingway és Gary Cooper
Ernest Hemingway és Gary CooperHulton Archive / Europress / Getty

Sportos

A lezser cuccok tavaly is nagyot mentek, így egyáltalán nem volt meglepő, ha valakit melegítőnadrágban láttunk az utcán. Bár szeretjük keverni a stílusokat, az idei "szintemelés" nekünk kicsit sok: a márkák lookbookjaiban és a kifutókon ugyanis láttunk többek között olyat is, ahol bőrcipővel vették fel a mackónadrágot.

Várható népszerűsége itthon: 4,5/5

image024
h&m

Zöld

Valahogy mindig is alulértékelt színnek találtuk a zöldet, pedig irtó sok  lehetőség rejlik benne. Ha az arcához nem passzolnak az árnyalatai, akkor viselje nadrágként – a fenyőzöldtől kezdve egészen a majdnem feketéig nagyon jól mutatnak. A neon színű nadrágokat 9 éves kor felett legyen kedves elfelejteni, köszönjük.

Várható népszerűsége itthon: 2,5/5

daisuke-ueda-hm-fall-winter-2012-13-12
h&m

Dzsekire dzseki

A rétegezés szótól kicsit kivagyunk, ugyanis ez általában mindig azokat a szetteket fedi le, amik elvetnek minden ésszerűséget. Gondolunk itt arra, amikor lányok bőrdzsekire farmert húznak, majd az egészet megkoronázzák egy szőrmemellénnyel – vagy mi vagyunk az egyetlenek, akik nem vesznek csak azért 1-2 számmal nagyobb farmerdzsekit, mert mi van, ha esetleg a ballonkabátunkra vennénk fel? Ennek ellenére egyébként valószínűleg itthon is nagy sikert arat majd a fiatalok körében – csakúgy, mint a szintén értelmetlen derékra kötött piros kockás ing.

Egyébként a Mango és a H&M is elsütötte már tavaly, kíváncsian várjuk, mikor érkezik meg a Bershkába és a Pull&Bearbe ez a trend, hogy aztán ellepje az utcát.

Várható népszerűsége itthon: 4/5

house of fraser
House of Fraser
Oszd meg másokkal is!
Mustra