OFFLINE

Itt van Derek Zoolander első Vogue címlapja

2016. január 19., kedd 18:33

15 évvel a nagy sikerű első rész után február 12-én debütál a mozikban a divatvilág elé görbe tükröt tartó Zoolander 2, ami az előzeteseket elnézve lesz annyira ütős, mint az elődje. A megszállottabb divatrajongók körében kötelezőnek tartott filmből ezúttal sem marad ki a sztárparádé, ugyanis a főszereplők, Ben Stiller, Owen Wilson és Will Ferrell mellett fontos szerepe lesz Penelope Cruznak, ahogy az olyan röhejes celebek is helyet kaptak a filmben, mint Kim Kardashian, Kanye West vagy Justin Bieber.

Természetesen teljes gőzzel megy a javarészt Rómában forgatott film promotálása, amiből nem maradhatott ki egy Annie Leibovitz által lőtt februári Vogue címlap és egy divatanyag sem. „Amikor utoljára láttuk Dereket, még nem volt Snapchat, Periscope,Yik Yak, sem Facebook, Uber, SoulCycle, Juicy Press, Candy Crush és természetesen nem létezett a „Netflix & Chill” kifejezés sem. Az emberek csak telefonálásra használták a telefonjukat. Az élet primitív és nyers volt” – írja a Vogue, mely szerint Derek Zoolander (szójáték a holland Mark Vanderloo és az amerikai Johnny Zander modellek nevéből) semmit nem öregedett George W. Bush első elnöki ciklusa óta.

Tehát a címlapon a Dolce & Gabbanában pózoló Ben Stiller és a kék Ralph Laurenben mellette feszítő 41 éves Cruz, a sorozatban pedig olyan új generációs modellekkel elevenítik fel az ikonikusabb divatfotókat, mint Jourdan Dunn, Gigi Hadid és Joan Smalls. Ide kattintva megnézheti a többi képet is, de az Instagramon is jó muri követni a barátságos seggfejet, Derek Zoolandert, akinek jelenleg 769 ezer rajongója van a képfeltöltő oldalon.

I Love #SexySaturdays ***** #bae #wokeuplikethis

Derek Zoolander (@zoolander) által közzétett fénykép,

Penelope Cruz egy régi fényképezőgéppel fotózza a megnyergelt Derek Zoolandert:

I love casual #Fridays **** @voguemagazine #annieleibovitz

Derek Zoolander (@zoolander) által közzétett fénykép,

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta