OFFLINE

Kendall Jenner az interneten tart garázsvásárt

2016. január 19., kedd 09:04

Ha tetszik Kendall Jenner stílusa és szeretne egy kicsit turkálni Kim Kardashian kishúgának használt cuccai között, akkor ezt most megteheti. A modell ugyanis az Ebay-en adja el megunt cuccait, így a bolti ár töredékéért juthat hozzá topokhoz, ruhákhoz vagy éppen kiegészítőkhöz. 

Nem ez az első eset, hogy Jennerék az internetre pakolják ki megunt cuccaikat, nemrég többen támadták is őket amiatt, hogy a jótékonyságinak meghirdetett árverésnek mindössze csak egy szerény százaléka ment valóban jótékony célra. Most sem volt túlzottan bőkezű Jenner, hiszen mindössze a bevétel 10%-át ajánlotta jótékony célra a Los Angeles-i gyerekkórháznak. A licitálás viszont már elkezdődött és csak január 20-ig lehet megtenni az ajánlatokat olyan ruhadarabokra, amiket a híresség akár a vörös szőnyegen hordott, és aminek a legtöbb esetben mérete sincs, annyira egyedi designer darab. Itt megnézheti az összes ajánlatot, azzal viszont jó ha számol, hogy nagyjából 20 ezer forint lesz a ruhadarabok árán felül a postaköltség. A galériában viszont mutatunk néhány darabot, csak hogy lássa, tényleg van itt minden. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta