OFFLINE

Ellepték a boltokat a Chloé Drew táska klónjai

2016. január 18., hétfő 10:52

Míg októberben még rókás és fémfogantyús táskákban tobzódtak az üzletek, most már egyre több helyen a Chloé egyik modelljének alternatíváiba lehet belefutni. A Drew fantázianévre hallgató táska több százezer forintba kerül, de a hazai boltokban már alig 3 ezerért talál hasonlót.

A Drew-ról

Az eredeti Chloé táskát legegyszerűbben a Net-a-Porter oldaláról szerezheti be: a legolcsóbb jelenleg 850 euróba (267 ezer forintba) kerül, a legdrágábbért pedig 2250 eurót, azaz kicsivel több mint 700 ezer forintot kérnek. A francia luxusmárka honlapja szerint a Drew-t "a 70-es évek inspirálta, hihetetlen nőiességgel bír és egyaránt viselhető nappal, illetve éjszaka is. A félköríves aljjal erős kontrasztot képez az egyenesre "vágott" tető, az egészre pedig az ékszerek inspirálta fém rész teszi fel a pontot". Nem biztos, hogy ezek jutottak eszünkbe először a fast fashion változatokat látva, mindenesetre mutatunk kilenc jóárasított darabot, ha hasonlót szeretne.

Nem kell sokáig keresnie

Csak a legnépszerűbb fast fashion üzletekben néztünk körül és szinte mindenhol kivétel nélkül belefutottunk legalább egybe. A legolcsóbb verziót a Stradivarius kínálja: akciósan 2595 forint – ha siet, még elcsípheti. A Bershka az előző és a mostani szezonban is előrukkolt eggyel, ha viszont kifogástalan minőségű darabot szeretne, irány a Massimo Dutti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta