OFFLINE

10 kedvenc leárazott pasicucc 10 ezer alatt

2016. január 16., szombat 21:20

Kolléganőm pár napja megmutatta, hogy neki mik voltak az idei téli leárazásból a kedvenc termékei – most pedig rajtam a sor, hogy megmutassam, mikre csapnék le legszívesebben. Összesen 10 ruhát, illetve kiegészítőt választottam, ezeket pedig két csoportra bontottam. A hajtás után megtalálja őket árral, likkel (ha időközben elfogy, sajnáljuk) és hozzá fűzött személyes véleménnyel együtt.

Felsők

Nadrágból teljesen el vagyok látva mostanában (nemrég szereztem be egyet a kedvenc turkálómból), így inkább a felsőkre koncentráltam – pulóverből mindig jól jön egy plusz. Ezt a csíkosat a MangoOutlet oldalán találtam: ha kötött darabról van szó, jobban szeretem és szerintem jobban is áll, ami nem az a "hagyományos" vastagkötésű. Ez a madaras a H&M-ből van és bár sajnos a webshopból lekerült, az üzletekben még elcsíphet belőle egy-kettőt, ráadásul az online árnál (4790 forint) kevesebbért!

Ezzel a pólóval már régóta szemeztem, de sosem mertem felpróbálni, nehogy megtetsszen. Most már csak 1990 forintba kerül és itt csaphat le rá, ha szeretne. Elképesztően régóta szeretnék farmerdzsekit és már minden díszt (felvarrót, jelvényeket) beszereztem hozzá, de csak nem akar az utamba kerülni a tökéletes darab (ami nem a bordám aljáig ér és nem négyzet alakú). Mindenképpen világos verziót szeretnék - nagyjából ez az 5995 forintos, Pull&Bearben kapható legközelebb az elképzelésemhez. A kabát szintén a MangoOutletről van és elképesztő módon 33 ezer forint helyett már csak 9 ezret kérnek érte. Sajnos a legközelebbi Mango-üzletig már újra Bécsig kell menni, pedig ennyiért simán megrendelném, ha nem félnék, hogy rossz a kiszemelt méret.

Kiegészítők

Ebből a kategóriából sokkal könnyebb volt választanom. A kötött piros/bordó sapkát egy ismerősömön láttam először és akkor gondolkodtam el, hogy nekem is kéne egy: a Zarában most kétezret kérnek érte. A napszemüveg szintén a Mango jóárasított oldaláról van – igaz, azt nem mernék rendelni, ugyanis elég érdekes fejformám van, amire csak kevés szemüveg jó. Az egyik hátizsák H&M-es, az 10 ezer helyett került legutóbb 4890 forintba, a másik pedig a "rendes" Mangónál kapható 6995 forintért. Utóbbihoz hasonlóan a spanyol cég terméke a cipő is – egy ehhez hasonlót vettem nemrég a C&A-ban, viszont egy hét hordás után szétszakadt...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta