OFFLINE

10 kedvenc leárazott pasicucc 10 ezer alatt

2016. január 16., szombat 21:20

Kolléganőm pár napja megmutatta, hogy neki mik voltak az idei téli leárazásból a kedvenc termékei – most pedig rajtam a sor, hogy megmutassam, mikre csapnék le legszívesebben. Összesen 10 ruhát, illetve kiegészítőt választottam, ezeket pedig két csoportra bontottam. A hajtás után megtalálja őket árral, likkel (ha időközben elfogy, sajnáljuk) és hozzá fűzött személyes véleménnyel együtt.

Felsők

Nadrágból teljesen el vagyok látva mostanában (nemrég szereztem be egyet a kedvenc turkálómból), így inkább a felsőkre koncentráltam – pulóverből mindig jól jön egy plusz. Ezt a csíkosat a MangoOutlet oldalán találtam: ha kötött darabról van szó, jobban szeretem és szerintem jobban is áll, ami nem az a "hagyományos" vastagkötésű. Ez a madaras a H&M-ből van és bár sajnos a webshopból lekerült, az üzletekben még elcsíphet belőle egy-kettőt, ráadásul az online árnál (4790 forint) kevesebbért!

Ezzel a pólóval már régóta szemeztem, de sosem mertem felpróbálni, nehogy megtetsszen. Most már csak 1990 forintba kerül és itt csaphat le rá, ha szeretne. Elképesztően régóta szeretnék farmerdzsekit és már minden díszt (felvarrót, jelvényeket) beszereztem hozzá, de csak nem akar az utamba kerülni a tökéletes darab (ami nem a bordám aljáig ér és nem négyzet alakú). Mindenképpen világos verziót szeretnék - nagyjából ez az 5995 forintos, Pull&Bearben kapható legközelebb az elképzelésemhez. A kabát szintén a MangoOutletről van és elképesztő módon 33 ezer forint helyett már csak 9 ezret kérnek érte. Sajnos a legközelebbi Mango-üzletig már újra Bécsig kell menni, pedig ennyiért simán megrendelném, ha nem félnék, hogy rossz a kiszemelt méret.

Kiegészítők

Ebből a kategóriából sokkal könnyebb volt választanom. A kötött piros/bordó sapkát egy ismerősömön láttam először és akkor gondolkodtam el, hogy nekem is kéne egy: a Zarában most kétezret kérnek érte. A napszemüveg szintén a Mango jóárasított oldaláról van – igaz, azt nem mernék rendelni, ugyanis elég érdekes fejformám van, amire csak kevés szemüveg jó. Az egyik hátizsák H&M-es, az 10 ezer helyett került legutóbb 4890 forintba, a másik pedig a "rendes" Mangónál kapható 6995 forintért. Utóbbihoz hasonlóan a spanyol cég terméke a cipő is – egy ehhez hasonlót vettem nemrég a C&A-ban, viszont egy hét hordás után szétszakadt...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.

YDEA „Olyan boltot csináltunk, ami nekünk hiányzott”

Nemrég nyitott meg a Fehér Hajó utcában a Hababa Designer Store és Galéria, ami egy újszerű koncepcióval követel helyet magának a hazai divatszcénában és az üzletek soraiban. Vetlényi Lilivel, az egyik alapító-tulajdonossal az előkészületekről, fenntarthatóságról, a vásárlók motivációiról és intuícióról beszélgettem.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta