A webshopok is akcióznak ám!

December végén elkezdődtek a leárazások, amiről mi két posztban (a női illetve a férfiruhákra koncentrálva) meg is emlékeztünk. Nem szabad azonban arról sem elfeledkezni, hogy ilyenkor a webshopok is akcióznak, sok esetben pedig a szállításért sem kell fizetni. Éppen ezért úgy döntöttünk, körbenézünk három online boltban (Net-a-Porter, Luisaviaroma, ASOS) jártunk és kiválogattuk a csökkentett árú kedvenceinket, amiket simán elfogadnánk.

Net-a-Porter

Előre leszögezzük: ne essen félreértés, nem azt mondjuk, hogy mindenki szaladjon 30 ezres szoknyákat venni, de ha esetleg korábban kiszemelt valamit, vagy gyűjtögette a pénzt egy dizájnerdarabra, akkor most jól jár. A legtöbb dologra 30-40 százalék kedvezményt adnak, de bőven akad olyan termék is, amit féláron kínálnak. A mi szívünket leginkább Charlotte Olympia táskái dobogtatták meg, amikért most 188 eurót (59 ezer forintot kérnek), így valószínűleg nekünk kimaradnak. Ugyanúgy nem húzzuk a lábunkra Isabel Marant féláron 493 euróért, azaz 150 ezer forintért kínált hímzett bokacsizmáját és valószínűleg a 172 euróra (50 ezer forintra) leakciózott Karl Lagerfeld táskának sem mi leszünk az új gazdái. 

Meglepetésünkre Nike sportcipők is találhatóak a webshopban és egész jó áron: 90 euró helyett mindössze 63-at (alig húszezer forintot) kérnek értük. Kattintson a lenti képre és a galériában nézze meg, mit találtunk és mennyiért!

Luisviaroma

Ebbe a webshopba nagy reményekkel érkeztünk, mert belefutottunk már olyan termékbe, amibe szerelmesek lettünk és itt árulták. Most viszont kicsit kaotikusnak tűnik az oldal: nagyon-nagyon sok minden van és nehéz megtalálni azt, ami tetszik nekünk, így csak azoknak ajánljuk, akiknek van fél délutánjuk a böngészésre. Könnyítés, hogy az árak vannak, így pontosan meg tudjuk mondani, hogy a kiszemelt Givenchy táskáért 73.344, a számunkra eddig ismeretlen Serpui Marie táskáért 45.063, a Ralph Lauren övért pedig 43.287 forintot vonna le a bank a számlánkról, ha megrendelnénk. 

Akad még itt Rebecca Minkoff hátizsák is 37 ezerért, de  kicsivel kevesebbért lecsaphat a világ talán legismertebb bloggerének, Chiara Ferragninek nevével fémjelzett cipőkre is.

ASOS

Nagy kedvencünk az ASOS, ahol nemcsak saját márkás, de tervezői darabokra is lecsaphat, aki ügyes. Mi most utóbbiakból szemezgettünk: egyrészt ezekből jóval kevesebb van, másrészt jóárasítva ezek sem kerülnek olyan vészesen sokba. Egyik nagy szerelmünk a Ted Baker magassarkúja 45 fontért (19 ezer forintért), de simán elfogadnánk ezt a French Connection táskát is kicsivel többért (58 font, 25 ezer forint). A WoodWood márka már itthon is kapható, viszont itt majdnem féláron találja őket: a Pas Normal feliratú sárga darabért például "mindössze" 60,5 fontot, azaz közel 26 ezer forintot kérnek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek