OFFLINE

Nézze meg Katalin hercegné 2015-ös szettjeit!

2016. január 15., péntek 14:09

A tavalyi évhez képest sajnos idén nem sokszor láthattuk Katalin hercegnét protokoll eseményeken és vörös szőnyeges rendezvényeken, mivel az év első felében állapotos volt második gyermekével, Charlotte hercegnővel, majd a szülési fáradalmak és a nyári szezon után szeptemberben tért csak vissza szokásos teendőihez.

A csinos hercegné stílusa a csípős kritikák ellenére nem sokat változott 2015-ben, de lett egy újabb rajongója, a nemet váltó Caitlyn Jenner személyében, aki jól láthatóan előszeretettel inspirálódik Middleton ruhatárából, ami idén is tele volt dizájner kabátruhákkal, térdig érő átlapolós és ingruhákkal, egyrészes mintás darabokkal, illetve drága csipkekreációkkal. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan telt a két gyermekes hercegné 2015-ös éve és ámuljon el azon, hogy milyen szuper formában tért vissza az év második felében!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta