OFFLINE

Heti kedvenc: a magasított nyakú pulóver

2016. január 13., szerda 18:51

A magasított nyakú pulóver tökéletes télre, mi is betáraztunk belőle a leárazásokon. Heti kedvencként a választásunk egy világoskék darabra esett, ha már egy hasonló árnyalat lesz 2016 egyik színe a Pantone szerint. A hajtás után megmutatjuk, hogyan hordhatja. 

Ne álljon meg a babakék pulóvernél, ha lúd, akkor legyen kövér, és vegyen fel hozzá egy pasztellszínű kabátot, és hozzájuk színben passzoló mintás sálat! A bokacsizma és a hátizsák praktikumára pedig ezúttal nem térnénk ki, úgyis tudja mindenki. 

Persze tovább is lehet fokozni az élvezeteket, mondjuk egy szilvaszínű, bő szárú nadrággal és egy rozsdabarna, oversize kabáttal a kényelem és a változatosság jegyében. Ha nincsen latyak és sár, akkor pedig elő a fehér tornacipővel, amíg ki nem megy a divatból, bár ahogy elnézzük, egyelőre nem fenyegeti ez a veszély. 

Újra közelítenek a mínuszok, de ha ez nem rettenti vissza, akkor e heti kedvencüket felveheti egy etnomintás miniszoknyával is, aminek még szintén nem áldozott le. Azért egy jó meleg és vastag harisnyát mindenképpen szerezzen be, mondjuk egy ilyet

Persze nemcsak laza, hanem elegánsabb szettekhez is tökéletes ez a pulóver. Nem is kell más hozzá, csak egy fekete ceruzaszoknya és egy fekete bokacsizma, ezek pedig legtöbbünk szekrényében úgyis megtalálhatóak. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta