Kinek jobb a Golden Globe-os szettje?

Ennél aktuálisabb Kinek áll jobban? posztunk talán még sosem volt, ugyanis a tegnapi Golden Globe díjátadó szettjeiből válogattuk össze a három párunkat. Helen Mirren és Lady Gaga kapcsos zárójel dekoltázzsal, Julianne Moore és Bryce Dallas Howard irizáló kékben, Viola Davis és Jenna Dewan pedig flitterekkel kirakott éjkék estélyiben jelent meg az estén – ők már letudták a munkájukat, most pedig önön a sor, hogy három kattintással ítéletet hozzon: melyiküknek áll jobban!

Helen Mirren vs. Lady Gaga

Ki a jobb?

Közös volt a két hírességben január 10-én este, hogy mindketten szőkén és íves dekoltázsú ruhában jelentek meg a vörös szőnyegen. Mirren egy Badgley Mischka-estélyiben vonult fel, a DailyMail információ szerint pedig egymillió dollárnyi (275 millió forintnyi) ékszert aggattak rá, amik javarészt ezüst színben csillogtak. A színésznő egy metálos kistáskát vitt magával, ajkait pedig bogyó színűre festette. Mindig leírjuk, de ismét szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Mirren 70 éves!

Lady Gaga célja az volt, hogy Marylin Monroe-t idézze - valljuk be, ez egész jól sikerült neki. Ő egy Atelier Versacét választott, amihez hangsúlyos karkötőket és egy visszafogott fülbevalót vett fel. A körmeit nude színűre festette, kezében pedig Golden Globe-díjat cipelt (haha).

Julianne Moore vs. Bryce Dallas Howard

És itt?

Moore és Howard is az irizáló kék estélyi mellett döntött, de míg előbbi egy teljesen zárt, érdekes nyakrésszel ellátott Tom Fordot viselt, addig Howard egy áttetsző csipkés dekoltázzsal rendelkezőt. Moore statement gyűrűket húzott ujjaira, a smink pedig tőle megszokott, visszafogott volt.

Howard egy színben passzoló kistáskát vett fel a Jenny Packham-ruhájához – ami egyébként a rajta található flitterek miatt olyan hatást keltett, mintha toll mintájú lett volna. A mellrészen található csipkebetét visszafogott és elegáns, mégis izgalmassá teszi a ruhát. Mi a köröm színével még játszottunk volna egy kicsit, de ezen ráérünk majd akkor gondolkodni, ha valaha rátehetjük a lábunkat a Golden Globe vörös szőnyegére – szóval soha.

Viola Davis vs. Jenne Dewan

Kinek áll jobban?

A végére két igazán showstopper ruhakölteményt hagytunk – az egyiket Davis, a másikat pedig Dewan viselte. Előbbi a Marchesától választott egy mély V-dekoltázzsal és sifon felsőrésszel rendelkező darabot, utóbbi pedig Zuhair Muradtól egy eléggé hasonlót. Davis fémes kistáskát, illetve bordó körmöket és ajkakat viselt, amivel semmi gond nem lett volna, de utóbbi kissé ütötte a kék szemsminket. 

Dewan ruháját színes flitterek díszítették, körmeit pedig világosra festette - szerintünk ez a kettő tökéletesen passzolt egymáshoz. Bár a ruha felsőrésze lehetővé tette, hogy kiengedje a haját, ő mégis inkább felkötötte és egy szemhangsúlyos sminket kért.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek