Ezek a celebnők pózoltak Abodi Dóra ruháiban 2015-ben

Izgalmas évet tudhat a háta mögött Abodi Dóra. A tervező munkáit ugyanis számos meghatározó divatlap megemlítette az elmúlt hónapokban, de akadtak olyan márkák is, melyek a magyar dizájner védjegyévé vált formavilágból merítettek ihletet a tervezés során.

2015-ben is számos celebnő stylistja választotta Abodi kreációit, de figyelemfelkeltő ruhái és kiegészítői olyan felkapott zenészek klipjeiben is helyet kaptak, mint például Steve Aoki feat. will.i.am 'Born To Get Wild' című videója, melyben Abodi egyik kézzel készített öve látható, míg David Guetta legújabb, 'Bang My Head' című klipjében a 'Vatican' kollekció egyik darabja bukkan fel pár másodpercre. Sőt, kétszer is előfordult, hogy Madonna stylistja, B.Akerlund is Abodiban indult el otthonról.

„A 2015-ös év nagyon sűrű volt, a legjobb élmény a londoni show volt, majd most ősszel a milánói divathét alatt az a koktélfogadás, ahol a SS16 kollekciót mutattuk be. Maga a 2016-os tavasz-nyári kollekció összeállítása nagyon nagy élmény volt, mert nagyon korán elkezdtük, már februárban kialakultak a fő vonalak és a koncepció, így júliustól augusztusig volt idő kikristályosítani és kikísérletezni a gondolatokat. Izgalmas volt nagyon sok hírességen látni a ruháinkat, ennek kicsúcsosodása az volt, hogy Rita Ora, Carrie Underwood és Janelle Monae is a ABODI-ban jelent meg fontos eseményeken, illetve Kínában is olyan sztárok kezdték el viselni a ruháinkat, akiknek 10-12 milliós követőbázisuk van az Instagramon vagy a kínai Facebookon, a Weibón. Ez mind segít a márka ismertté tételében" – nyilatkozta a Díványnak a tervezőnő.

"Idén először döntöttünk úgy, hogy itthon is tartunk egy bemutatót, mindenki tudja, mennyire imádom Budapestet és mennyire fontos nekünk, hogy honnan indultunk. Izgalmas volt a hazai közönséggel, sajtóval, bloggerekkel, kollégákkal, vásárlókkal találkozni a divathéten, itthon is rengeteg ember keres meg, szeretnének hozzájutni a darabjainkhoz, fontos, hogy elérhetőek legyünk több ponton a városban. A legutóbbi szuper élmény pedig pont most volt, épp most tértünk vissza Milánóból, ahol a Germany's next topmodellel forgattunk, felkértek hogy mi castingoljuk a modelleket és fotózzunk velük, erről fog szólni a februári adás, többet nem mondhatok, mert spoiler” – összegzi az évet Abodi Dóra. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan népszerűsítették a tervező kollekcióit a hírességek a nagyvilágban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra