OFFLINE

Ezeket utálják a pasik a nőkön

2016. január 5., kedd 10:38

December közepén kértük meg a Dívány férfiolvasóit, hogy szavazzák meg, melyek azok a trendek, amelyek a legkevésbé jönnek be nekik a nőkön – ahogy ígértük, most mutatjuk is az eredményeket. Elöljáróban annyit, hogy vannak olyanok, amelyek "hozták a papírformát", de vannak olyanok is, amelyeken igazán meglepődtünk. Ha kíváncsi, olvasson tovább!

A koncepció az volt, hogy 18 trendet mutattunk, önnek pedig egy 1-10-es skálán be kellett jelölnie, hogy hogy áll az adott jelenséggel: 1-est kapott az, amelyiktől irtózik és 10-est az, amit igazából szeret. A legutáltabb a bumfordi cipő lett: mindössze átlagosan 2,84 pontot szerzett meg a maximális tízből. A képzeletbeli dobogón helyet kapott még a telitalpú sportcipő, amit Isabel Marant-nak "köszönhetünk" (2,9), és a műköröm (3,37) is. 

A középmezőny meglehetősen vegyes: a beanie szerintünk megérdemelten szerepel itt (3.81-es átlagponttal), de az erős szemsminkkel (4,3) és az oversize, azaz túlméretezett pulóverekkel (4,33) szerintünk semmi gond nincs. Ami még meglepő volt, hogy a természetes szemöldökkel szemben sokkal jobban szeretik a már-már túl tökéletesre formázottat (4,49-5,86): utóbbi egyébként a második legkedveltebb trend lett a leggings (!!!) után. Átlag alatt maradt még az aszimmetrikus szoknya is, amivel csak egyetérteni tudunk, hisz minden lábat vastagít, az alacsony nőket pedig még összes is nyomja optikailag.

A harmadik, önöknek leginkább tetsző ruhadarab a csípőfarmer (5,83), ezt követi a széles karimájú kalap, amitől mi kivagyunk, de legalább (furcsamód) szeretik a feltűnő rúzst. Azt reméltük, hogy a hajfánk az alsó harmadban végez, de a peplummal és a boyfriend nadrággal együtt erős középmezőnyben végeztek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta