OFFLINE

Heti kedvenc: négy ruha szilveszterre

2015. december 30., szerda 09:27

Bár múlt héten olyan összeállításokat is mutattunk, amiket kis változtatásokkal nemcsak karácsonykor, hanem szilveszterkor is viselhet, jöjjön még azért négy szett az év utolsó napjára.

Ugyan repkedni fognak a mínuszok, de ha nem utcabálba megy, akkor egy élénk színű koktélruha is jó választás lehet. Biztos, ami biztos alapon, azért vegyen fel hozzá egy fekete blézert, hátha a négy fal között sem fűti majd annyira a hév.

A csillogó ruha nem maradhat ki a sorból. Ezt a fazont hordhatja öv nélkül is, de ha szeretné kihangsúlyozni a derekát, akkor ne felfeledkezzen meg róla. Ha pedig nem akarja túlzásba vinni az ünnepi hangulatot, akkor egy egyszínű lábbelit is választhat hozzá.

Ebben a ruhában biztos nem lesz nehéz áttáncolni az éjszakát, a tűsarkú bokacsizma persze már más kérdés. Ezt a darabot egyébként a hétköznapokon is bátran hordhatja majd, csak a kiegészítőket cserélje le kevésbé feltűnőekre. 

Az utolsó darab kicsit kilóg a sorból, hiszen ez nem egy ruha, hanem egy overall, de kis jó indulattal azért belefér a válogatásba, és ha máskor nem, legalább szilveszterkor tehet vele egy próbát. Akár magasabb szárú csizmát is felvehet, de a tűsarkú bokacsizma és cipő is illik hozzá, és a bársony kabáttól lesz igazán partiképes ez az összeállítás. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta