Ezekre a trendekre kerestünk rá a legtöbbször 2015-ben

A tavalyi évhez hasonlóan idén is sok furcsaságra kerestek rá az internetezők, derül ki a Google keresési statisztikáiból. A kereső szerint 2015-ben felkapottak voltak a receptek, a terhes hírességek, valamint a Super Bowl reklámok, de természetesen a divattal kapcsolatos témák is mozgatták az emberek fantáziáját, míg hazánkban a „rózsaszín smink” keresés volt az egyik legnépszerűbb. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen kérdésekre kerestek és kaptak választ az internetezők divat- és szépség kategóriában!

Divattrendekkel kapcsolatos keresések

Ebben a kategóriában rengetegen írták be a keresőbe a „hogyan” kezdetű mondatokat, amit megtudunk érteni, mi is elbizonytalanodtunk egy-két trenddel kapcsolatban 2015-ben. A Google szerint sokakat érdekelt, hogy hogyan kell magassarkú cipőben járni, ahogy a papucs-cipő és a farmer koptatás is érdekelte az internetezőket – írja a Fashionista.com.

1. Hogyan járjunk magassarkú cipőben

2. Mit viseljünk az első nap az iskolában

3. Hogyan koptassunk farmert

4. Hogyan kössünk csomót a pólóra

5. Mit viseljen a menyasszony az elővacsorán

6. Mivel hordjuk a bokacsizmát

7. Mi az a papucs-cipő

8. Mit viseljünk egy erdei esküvőn

9. Hogyan öltözz úgy, mint Miranda Sings

10. Milyen színű cipő illik a fekete és a kék ruhához

Szépségápolással kapcsolatos keresések

Nem meglepő, hogy Kim Kardashian legkisebb húgára, a 18 éves Kylie Jennerre és annak látványos önpusztítására voltak kíváncsiak a legtöbben 2015-ben, a tinilány ugyanis az év elején még tagadta, hogy az injekciós szájfeltöltés miatt duzzadtak volna fel az ajkai, majd később beismerte, hogy nem a pumpálós-vákumos módszernek köszönhetően olyan a szája, amilyen. „Az ajkaimra Juvédermet (ajkakba injekciózható gél) használok. Ezt leginkább azoknak ajánlom, akik csak kettő-négy hónapra szeretnének teltebb ajkakat. Bár bosszantó, hogy folyamatosan vissza kell járni, de így megvan rá a lehetőséged, hogy egyszer abbahagyd” – mondta a megváltozott külsejű celeblány. Felkapottak voltak még a körömápolással kapcsolatos témák, míg a férfiakat a szakáll balzsam és a frizura trendek is érdekelték az idei évben.

1.Hogyan legyen olyan ajkam, mint Kylie Jennernek

2.Milyen ajak feltöltő anyagok vannak

3. Hogyan kell leszedni a gél hatású körömlakkot

4. Hogyan kell eltávolítani az akril körömlakkot házilag

5. Hogyan használjuk a szakáll balzsamot

6. Hogyan kell francia vagy parketta fonatot készíteni

7. Hogyan nyomjuk ki a pattanást

8. Hogyan lesz ragyogó a bőrünk

9. Hogyan csináljunk fonott hajból kontyot

10. Mitől nem áll égnek a hajunk

Vörös szőnyeges trendek

A Google arra is rámutatott, hogy Lupita Nyong'o volt az idei Oscar gála vörös szőnyegének egyik kedvence, ami annak is betudható, hogy nagy kalamajka keveredett abból, mikor az eseményt követően megfújták az Oscar-díjas színésznő szállodai szobájából azt a 6000 darab gyönggyel díszített Calvin Klein estélyit, amiben a rendezvényen integetett. A drága, de mégsem igazgyöngyökkel díszített ruha később visszakerült a színésznőhöz. Többeket érdekelt még Gwyneth Paltrow pasztellrózsaszín Ralph & Russo ruhája, valamint Lady Gaga piros kesztyűvel kombinált estélyi ruhája is, ami kiváló inspiráció forrása lett a mémgyárosoknak az idei évben.

1. Lupita Nyong'o

2. Jennifer Lopez

3. Gwyneth Paltrow

4. Cate Blanchett

5. Dakota Johnson

6. Rosamund Pike

7. Melanie Griffith

8. Lady Gaga

9. Scarlett Johansson

10. Reese Witherspoon

Ezekre a divattervezőkre kerestek rá a legtöbben

Idén a szokottnál nagyobb figyelmet kaptak a divatházak tervezői, valószínűleg ennek tudható be, hogy annyian kerestek rá a Diortól távozó belga dizájner, Raf Simons nevére, vagy a hazánkban viszonylag ismeretlen manhattani Shoshanna Lonstein Grussra, aki 2013 lett az Elizabeth Arden stílus igazgatója. A most 40 éves Grussra leginkább az amerikai internetezők kerestek rá, ugyanis hazájában számos televíziós műsorban megfordult már, ráadásul egy igencsak szaftos botránnyal robbant be a köztudatba, a kilencvenes években Jerry Steinfelddel randizott, amiben nem is lenne semmi izgalmas, de a humorista akkor 38 éves volt, Gruss pedig még csak 17.

Azon viszont meglepődtünk, hogy a Balmain 1986-ban született vezetőtervezője, Olivier Rousteing nem került fel a tízes listára, pedig még a csapból a nevével fémjelzett H&M kapszula kollekció folyt az év második felében. Legalábbis mi nagyon untunk a kollaboráció körüli felhajtást.

1. Raf Simons

2. Shoshanna Lonstein Gruss

3. Giambattista Valli

4. Thakoon Panichgul

5. Tadashi Shoji

6. Elie Saab

7. Karl Lagerfeld

8. Christian Lacroix

9. Zuhair Murad

10. Tommy Hilfiger

Oszd meg másokkal is!
Mustra