OFFLINE

Mutatjuk a 2015-ös év legjobb divatkampányait!

2015. december 29., kedd 10:27

A 2015-ös évben sem volt hiány emlékezetes divatkampányokból, a legjobban talán a Saint Laurent 72 éves arca, Joni Mitchell, illetve a Calvin Klein hirdetésre leszerződtetett Justin Bieber és Lara Stone sokkolták a közvéleményt, mi pedig a Fashionista.com listája alapján készítettünk egy válogatást arról, hogy mégis melyek voltak az év legmeghatározóbb és legjobban sikerült divatkampányai. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen témát és modelleket választott többek között a Dolce & Gabbana, a Gucci, a Prada, vagy az Alexander Wang ház!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta