OFFLINE

Jennifer Lopez és Beyoncé konkrétan ikrek

2015. december 28., hétfő 18:25

Többször volt már olyan Kinek áll jobban?! posztunk, ahol az összes képpárban két celebnő szerepelt - elég csak Anna Wintour és Victoria Beckham csatájára gondolni. Nemrég azonban a Harper's Bazaar felhívta a figyelmet arra, hogy Jennifer Lopez és Beyoncé öltözködése annyira hasonlít, hogy sokszor pár nap különbséggel jelennek meg ugyanolyan szettekben - ezek alól a koncertes fellépőruhák sem kivételek. Nem szeretnénk önbíráskodni, de a felsorolt esetekből szinte kivétel nélkül Beyoncé volt az egyébként, aki másodjára prezentált ugyanolyan összeállítást... Ez mindegy is, úgyis azt kell csak eldöntenie, hogy kinek állt jobban - olvasson tovább és szavazzon!

Peplumos ruhában

Ki a jobb?

 • 1224
  Lopez
 • 583
  Beyoncé

Akár ma is készülhetett volna a fotó, ennek ellenére mindkét celebnő 2008-ban viselte ezt az apró peplumos ruhát, aminek igazából a vállrésze izgalmas. Lopez Marc Jacobs 2009-es tavaszi kollekcióját ment megnézni egy krémszínű darabban, amihez éjkék platformos lakkcipőt húzott. (2008-ról beszélünk, nézzük el neki!) Vállára egy teljesen jellegtelen táskát aggatott, füleibe pedig hangsúlyos fülbevalókat.

Beyoncé ezzel szemben egy meleg szürke darabot választott, lábaira pedig hasonló színű, de szaténből készült, gladiátor jellegű magassarkút húzott. A feltűnő fülbevalókat ő sem hagyta otthon - ahogy a méretes karkötőket sem. Kezében egy kisebb fekete táskát cipelt.

Farmeres fellépőruhában

És farmerben?

 • 770
  Lopez
 • 875
  Beyoncé

Ezek a képek egész frissek: tavaly készültek. Jennifer Lopez Dubajban lépett fel március utolsó napjaiban, előadás közben pedig egy főleg farmerból és láncokból készült szettet viselt: a dzsekin kívül egy elég sok mindent láttatni engedő felsőt és egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező forrónadrágot vett fel. A kristályokkal kirakott harisnya szinte kötelező az Emirátusokban - de legalább jól passzolt a melltartójához és a mikrofonhoz.

Beyoncé New Jersey-ben mutogatta lábait fellépés közben: az ő nadrágja se sokat takart a fenekéből és a combjából. A strasszokból és a láncokból is visszavett Lopezhez képest, de azért egy szárnyas oroszlánfejjel "díszített" övet ő is felkapott magára. A motívum feltűnt egyébként a háborús időket idéző sapkáján és a cipzárakon is.

Fekete estélyiben, turbánhajjal

És itt?

 • 1358
  Lopez
 • 293
  Beyoncé

Beyoncé itt elég rendesen elaludt: a két kép között három év telt el. Lopez 2005-ben a Macy's eseményére vett fel egy fekete estélyit, amelynek dekoltázsrész szív alakú volt. A deréktájékon díszített ruhának volt egy méretes uszálya is - a szettet az énekesnő visszafogott (de annál drágább) ékszerekkel, fehér kistáskával és méhkasra emlékeztető turbánhajjal egészítette ki.

Beyoncé 2008-ban emelte a tétet - már ami a haját illeti, ugyanis az nagyjából 15 centivel volt magasabb, mint Lopezé. Az ő ruhájának uszálya nem volt, így láthatjuk azt is, milyen cipőt (platformos lakk magassarkút) húzott a lábaira. A dekoltázs itt is szív alakú volt és nemcsak a derékra, de az estélyi egész felsőrészére applikáltak "díszeket". Önnek melyik jön be jobban?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta