Tudjuk, hogy mit fog hordani jövő ősszel

Egy percre sem hagyják veszni a figyelmünket a divatházak, akik nem sokkal azután, hogy bemutatták a 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat, máris elkészítették a jövő évre szóló elő-őszi katalógusukat is. A hajtás után megnézheti, hogy milyen anyagok, formák és színek számítanak majd trendinek 2016 második felében többek között a Burberry, a Ralph Lauren, az Erdem, Michael Kors vagy a See By Chloé szerint – utóbbinak egyébként Axente Vanessa húga, a szintén modellkarrierre vágyó Greta Axente állt modellt a szezonban.

Röviden összefoglalva, sajnos nem igazán fog még kikopni a hetvenes évek trendje a divatból, szinte kivétel nélkül az összes divatház beépítette kollekciójába a jól szabott pantallót, a nadrágszoknyát, a virágmintás földig érő ruhákat, az idén is szupermenő velúr hatású cuccokat, a nadrágkosztümöt, valamint az áttetsző anyagból készült blúzokat és szoknyákat – írja a Vogue.com.

Diane von Furstenberg szerint trendi lesz sötétkékkel és barnával hordani a narancssárgát, a Burberry tervezői a trapéznadrágot erőltetnék a szezonban, az Erdem, valamint az Altuzarra szerint azonban a szokásos őszies árnyalatú darabok mellett divatban lesznek a kék és a rózsaszín pasztell színek, Ralph Lauren viszont bézsben és fehérben gondolkodott a tervezés során. Utóbbi színt egyébként számost divatház beépítette az elő-őszi kollekciójába. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen cuccokban töltjük majd a távolinak tűnő következő őszi szezont!

Oszd meg másokkal is!
Mustra