Palvin Barbara sem lazsált 2015-ben

Kíváncsian várjuk, hogy vajon Palvin Barbara idén is felkerül-e a Tumblr által összeállított nívós listára, melyen a tavalyi évben olyan világhírű modellekkel szerepelt együtt, mint Kendall Jenner vagy Kate Moss, de addig is készítettünk egy összeállítást arról, hogy mégis hogyan telt a világ egyik legjobban fizetett modelljének éve 2015-ben. A pörgős év részletei a hajtás után!

Palvin Barbara a kifutón

Az 1993-ban született modell ritkán vonul kifutóra, de a Chanel felkérésére természetesen nem tudott nemet mondani és végiglejtett a francia divatház szöuli kifutóján, ahol a 2015-2016-os Cruise kollekciót mutatta be a divatház. Palvin fellépett még az amfAR által szervezett 22. Cinema Against AIDS Gálán is Franciaországban.

Palvin Barbara a vörös szőnyegen

A fiatal modellt idén különösen sokszor kapták lencsevégre filmpremiereken és különféle puccos rendezvényeken. A L'Oreal szervezésében járt Sydneyben, New Yorkban lecsekkolta a Balmain x H&M közös kollekcióját, Párizsban megünnepelte a Vogue magazin 95. születésnapját, míg a Cannes-i filmfesztiválon olyan A-listás celebekkel került egy képre, mint Natasha Poly, Soo-Joo Park, Eva Longoria, Karlie Kloss, Doutzen Kroes és Lara Stone.

Palvin Barbara, mint címlaplány

Palvin Barbaráért idén is kapkodtak a divatlapok szerkesztői, aminek köszönhetően felkerült a brazil, valamint a svéd Elle borítójára is, de a L'Officiel magazin téli és nyári számának elején is a magyar modell látható. Palvinnal dolgozott idén a W magazin, a német Glamour, a francia Express Styles, valamint a koreai Harper's Bazaar is. Nekünk legjobban az a sorozat tetszett, amit a neves fotóspáros, Mert Alas és Marcus Pigott lőtt a modellről a W magazinba.

Palvin Barbara, mint kampányarc

Palvin az előző évekhez képest viszonylag kevés hirdetéshez adta az arcát, de azért jópár L'Oreal kampányban feltűnt 2015-ben. Sőt, Karl Lagerfeld is Palvinnal és Baptiste Giabiconivel reklámozta legújabb parfümkollekcióját, illetve a Buffalo, a Farfetch és a Rosa Chá is a magyar modellt szerződtette le az idei évben. Kattintson a galériára és nézze meg Palvin Barbara évét képekben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra