Ilyen volt Mihalik Enikő 2015-ös éve

Mihalik Enikőért az előző évekhez hasonlóan idén is kapkodtak a divatházak és a magazinok szerkesztői, aminek köszönhetően 2015-ben is számos címlapon, kampányban és puccos vörös szőnyeges eseményen megfordult New Yorktól Milánón át a Cannes-i filmfesztiválig. Nézze meg a hajtás után, hogy mivel volt elfoglalva a békéscsabai modell az idei évben!

Mihalik a kifutón

A 28 éves modell a szokottnál több bemutatón lejtett végig az idei évben, Milánóban felbukkant a Jeremy Scott által vezetett olasz divatház, a Moschino kifutóján, a Dsquared2 őszi-téli férfi kollekciójának bemutatóján, illetve a Max Mara és a Philosophy di Lorenzo Serafini februári showján. Mihalik helyet kapott a La Perla párizsi bemutatóján, valamint az amfAR' által rendezett 22.Cinema Against AIDS Gala nevű rendezvényen is.

Mihalik a vörös szőnyegen

A szupermodellt nemcsak bemutatni hívták meg az idei évben, hanem az A-listás celebekkel megtöltött rendezvényeken is részt vehetett. Megfordult többek között egy Valentino által támogatott New York-i rendezvényen a Lincoln Centerben, Ana Girardot oldalán kapták lencsevégre a Sidaction Gala Dinner esten Párizsban, Cannesban pedig olyan híres modellek társaságában örült Karl Lagerfeld legújabb Fendi könyvének, mint például Sasha Luss, Daria Strokouss, Izabel Goulart és Lindsey Wixson.

Mihalik kampányai

A csinos modellt szerencsére idén is leszerződtették fehérnemű reklámozásra, nem is egy, hanem egyből két márka is látott benne fantáziát, a modellel promotálta bugyi- és melltartó-kollekcióját a menő Agent Provocateur, valamint az Eres is a szezonban. Többen pedig leszbikusokat célzó reklámnak tartották azt a Chloé hirdetést, amin a békéscsabai modell Carolin Trentini társaságában sétáltat lovat a tengerparton.

Mihalik Enikő 2015-ben parfümöt népszerűsített a Balmain divatháznak, látható a H&M őszi-téli katalógusában, Imaan Hamman és Asia Chow társaságában pózol a Shiseido Beauty kampányban és luxusékszereket reklámoz a Saks Fifth Avenue katalógusában.

Mihalik a címlapon

Hazánk legdögösebb modellje több neves magazin címlapján is megfordult 2015-ben, látható többek között a brazil és az orosz Harper's Bazaar borítóján, az olasz, valamint a francia Elle elején, illetve a francia Marie Claire és a Numéro Tokyo címlapján is. Kattintson a galériára és nézze meg Mihalik Enikői idei legemlékezetesebb munkáit!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek