OFFLINE

Heti kedvenc: négy szoknya az ünnepekre

2015. december 23., szerda 14:35

Az év utolsó előtti heti kedvence nem egyetlen ruhadarab lesz, hanem négy szoknya, és próbáltunk úgy válogatni, hogy akár szilveszterre is tudjon ihletet meríteni, ne csak az ünnepi ebédekhez/vacsorákhoz. 

Aki év közben került mindent, ami csillog, most kiélheti magát, és szerencsére vannak visszafogottabb darabok is, amiken elviselhető mennyiségű a díszítés. Ilyen például a képen látható tüllszoknya és cuki pulóver. Jó, a fotón szereplő bokacsizma helyett felvehet egy kevésbé feltűnő lábbelit is. 

Amikor pár hete csináltunk egy körképet, ez a szoknya volt a kedvencünk, és a szerelem azóta sem múlt el. Ha nem kell elegánsnak lennie, akkor egy pólót is vehet hozzá, de ha szigorúbbak az öltözködési szabályok, akkor vegyen fel helyette egy csinos blúzt vagy inget. 

A válogatásból nem maradhat ki a flitteres miniszoknya sem. Ha nem akar túlzásba esni, akkor tökéletes választás lehet mellé egy egyszínű - mondjuk fekete -  magasított nyakú pulóver, egy derékban szűkített fekete szövetkabát és egy fekete magassarkú. 

Ezt a szettet  nemcsak az ünnepi alkalmakkor hordhatja. Ha nem akar annyira kiöltözni, akkor vegyen fel hozzá mondjuk egy derékig érő, mintás pulóvert és egy lapos sarkú cipőt, ahogyan a lookbookban is szerepel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta