OFFLINE

Heti kedvenc: négy szoknya az ünnepekre

2015. december 23., szerda 14:35

Az év utolsó előtti heti kedvence nem egyetlen ruhadarab lesz, hanem négy szoknya, és próbáltunk úgy válogatni, hogy akár szilveszterre is tudjon ihletet meríteni, ne csak az ünnepi ebédekhez/vacsorákhoz. 

Aki év közben került mindent, ami csillog, most kiélheti magát, és szerencsére vannak visszafogottabb darabok is, amiken elviselhető mennyiségű a díszítés. Ilyen például a képen látható tüllszoknya és cuki pulóver. Jó, a fotón szereplő bokacsizma helyett felvehet egy kevésbé feltűnő lábbelit is. 

Amikor pár hete csináltunk egy körképet, ez a szoknya volt a kedvencünk, és a szerelem azóta sem múlt el. Ha nem kell elegánsnak lennie, akkor egy pólót is vehet hozzá, de ha szigorúbbak az öltözködési szabályok, akkor vegyen fel helyette egy csinos blúzt vagy inget. 

A válogatásból nem maradhat ki a flitteres miniszoknya sem. Ha nem akar túlzásba esni, akkor tökéletes választás lehet mellé egy egyszínű - mondjuk fekete -  magasított nyakú pulóver, egy derékban szűkített fekete szövetkabát és egy fekete magassarkú. 

Ezt a szettet  nemcsak az ünnepi alkalmakkor hordhatja. Ha nem akar annyira kiöltözni, akkor vegyen fel hozzá mondjuk egy derékig érő, mintás pulóvert és egy lapos sarkú cipőt, ahogyan a lookbookban is szerepel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta