2,5 éves trendet vettek elő a celebnők

Nem tudjuk, miért, de a celebnők elővettek egy több mint 2,5 éves trendet – az M vonalú szoknyát. Egészen pontosan Gigi Hadidról, Olivia Palermóról és egy 375 dolláros, azaz több mint 100 ezer forintos Self-Portrait márkájú ruháról van szó, amit a két híresség nemrég pár napos különbséggel viselt. Nekünk még barátkoznunk kell ezzel a színnel, ön viszont egy kis olvasás és képnézegetés után el is döntheti, hogy melyikőjükön mutat jobban. Rajtuk kívül pedig mutatunk egy Oscar de la Renta-estélyit is és a Kardashian-klán két tagját is, akik közös leggingsben nyomultak.

Olivia Palermo vs. Gigi Hadid

Ki a jobb?

Olivia Palermót az Audemars Piguet megnyitójára hívták el, hogy emelje az est fényét, ő pedig mindezt egy több mint százezer forintba kerülő és természetesen már többnyire készlethiányos Self-Portrait ruhában tette mindezt. Ez a bézses pezsgőszín nem a kedvencünk, mindenesetre Palermo egy bordós-barna, állatmintás magassarkút húzott fel hozzá, a szettet pedig aranyékszerekkel egészítette ki. 

Gigi Hadidot New Yorkban fotózták el, a Fashionistának hála pedig szinte az összes ruhadarabját tudjuk, hogy honnan van. A már említett ruhán kívül egy 200 fontos, azaz több mint 80 ezer forintos Kurt Geiger London magassarkút, illetve egy 130 ezer forintos Topshop Boutique kabátot vett fel. A modell napszemüvegét a Ray-Bantől szerezheti be.

Blanca Suárez vs. Elisabeth Moss

És itt?

Az előző ruhával szemben ezt az Oscar de la Renta-estélyit minden feltétel nélkül elfogadnánk. A hófehér, felső részén virágmotívumokkal díszített ruhát Blanca Suárez madridi Ritz Hotelben viselte a Cosmopolitan díjátadóján október 27-én - a szettet fekete-szürke manikűrrel és vörös szatén kistáskával egészítette ki. Bár a ruha önmagában is hangsúlyos, nem zavaróak a halmozott gyűrűk és fülbevalók sem. A felkontyolt haj azért is volt jó választás, mert így hagyta érvényesülni a de la Rentát.

Elisabeth Moss az idei Tony Awardson viselt hasonló ruhát - sajnos az ő lábbelije sem látszik, pedig kíváncsiak lennénk arra, hogy vajon mit húzott fel. A nude körmök mellé egy hangsúlyos arany karkötőt vett fel, a füleibe pedig egy pár decens fülbevaló került.

Kylie Jenner vs. Kholé Kardashian

Melyik féltestvér néz ki jobban?

Utolsó párosunk egy leggingsen osztozkodott: Kylie Jenner egy Tygával közös bevásárlókörúton viselte a márványmintás alsót, féltestvére, Kholé Kardashian pedig egy edzőtermi tükörben fotózta benne saját magát. Jenner egy fekete Adidas sportcipőt és egy sportmelltartót vett fel a nadrágnak nem nevezhető ruhadarabhoz és hogy nehogy valaki egy pillanatra is elfelejtse, milyen gazdag 18 éves létére, egy Hermès-táskát és néhány milliós Cartier-karkötőt is magával vitt.

Kardashian ezt a fotót Instagramon posztolta nemrég – a képaláírásban megjegyezte, hogy ez bizony szeptemberi kép és mivel október óta nem volt edzőteremben, most közel nem így néz ki. Elnézzük neki, ugyanis tél van, meg karácsony is, ilyenkor rajtunk is megjelenik pár plusz kiló. Ő egyébként rózsaszín cipővel és fekete, hosszúujjú crop toppal viselte.

Oszd meg másokkal is!
Mustra