OFFLINE

Várat magára Raf Simons utódja

2015. december 19., szombat 18:12

Október végén jött a hír, hogy Raf Simons otthagyja a Diort, most pedig arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy a 2016-os couture és őszi kollekció tervezését a belső tervezőcsapattal oldják meg. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy valószínűleg egy darabig nem jelentik be Simons utódját. A Fashionista emlékeztet arra, hogy hasonló jelenet játszódott le négy évvel ezelőtt: akkor John Galliano távozása után a helyettesét, Bill Gayttent bízták meg, hogy hat kollekció erejéig (Raf Simons 2012-es kinevezéséig) vezesse a tervezőcsapatot.

A Dior eljárása egyébként szembe megy a megszokott rendszerrel: amikor tavaly télen Frida Gianninit eltávolították a Guccitól, pár napon belül meglett az utódja és a Balenciagának is csak két hónapra volt szüksége, hogy Demna Gvasaliát kinevezze Alexander Wang távozása után. Mindenesetre minél több idő telik el, annál több pletykának jut hely: másodkézből jövő források szerint Alber Elbaz és a H&M-mel összeboruló Balmain kreatívigazgatója, Olivier Rousteing is szóba jött a francia divatháznál.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta