OFFLINE

Bátran öltözzön turkálóból, mint Dávid

2015. december 15., kedd 08:31

Míg tavaly több outfit posztunk is volt, addig 2015 szinte észrevétlenül elszaladt nélkülük. Úgy gondoltuk, egy különleges szettet hozunk most: az összeállítás több darabját hetekkel vagy hónapokkal ezelőtt a kedvenc turkálóinkban vásároltuk. 

Dávid idén egyáltalán nem vásárolt fast fashion boltokban (erről nemsokára érkezik egy cikkünk is, így mint mindig, ezután is megéri figyelni a Tejben-Vajban rovatot), a fotózásra régebbi ruhadarabokban és pár nemrég turkált ruhadarabban érkezett. „A COS pulóvert pont a márka hazai boltjának nyitása előtt egy nappal találtam mindössze kétezer forintért, ami a töredéke az eredeti árnak. A farmerre is véletlenül bukkantam, az egyik kedvenc helyemre éppen zárás előtt érkeztem és mivel méretek szerint teszik ki a ruhákat, gyorsan végigszaladtam rajtuk. A márkája Hugo Boss és akciósan 1200 forintért jutottam hozzá" – mondta Dávid. "Igaz, a szára kicsi bő volt, abból be kellett vetetnem, de kétezer forintból azt is megúsztam, így 3 ebéd árából van egy irtó kényelmes és szerintem nagyon szép nadrágom" – tette hozzá.

Pulóver: COS (használtruha-üzletből) | Farmer: Hugo Boss (használtruha-üzletből) | Kabát: Zara | Kesztyű: Reserved | Bakancs, sál, öv: H&M

Nyugodtan viseljen ön is oversize sálakat!
Nyugodtan viseljen ön is oversize sálakat!
Fotó: Dívány
IMG 4945
Fotó: Dívány
Mutatunk egy olyat, ahol jobban látszik a pulóver
Mutatunk egy olyat, ahol jobban látszik a pulóver
Fotó: Dívány
IMG 4965
Fotó: Dívány
IMG 4981
Fotó: Dívány

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta