OFFLINE

Az összeöltözések hetei voltak ezek

2015. december 14., hétfő 14:54

Van az úgy, hogy az ember férje divattervező vagy ő maga simán örökösnő és emiatt millió ruhája van, egy eseményen viszont pont az jön szembe máson, amit éppen visel. Ez történt a közelmúltban Nicky Hiltonnal, aki Tommy Hilfiger feleségén látta viszont a méregdrága Valentino-estélyijét, illetve Selena Gomezzel és Martha Hunttal is, akik a Victoria's Secret bemutatóján mutatkoztak ugyanabban a Mugler-ruhában. Nézze meg lent a képpárokat, aztán legyen kedves szavazni is!

Nicky Hilton vs. Dee Ocleppo

Ki a jobb?

 • 246
  Hilton
 • 204
  Ocleppo

Az arról híres, hogy híres Nicky Hilton és az eleinte hippiknek tervező Tommy Hilfiger felesége, Dee Ocleppo is hivatalos volt egy december 7-i eseményre, amit Valentino tiszteletére rendeztek meg. Természetesen sokan jelentek meg a tervező valamelyik ruhájában – így tettek ők ketten is, méghozzá a 2016-os resort kollekcióból választottak. Ez önmagában nem hírértékű, de sikerült ugyanazt kiszemelniük, így a DailyMail beszámolójából kiderül, hogy bár eleinte volt nagy meglepetés, de aztán a fotósok kedvéért adtak egy puszit egymásnak, majd a másik kísérőjével kezdtek el beszélgetni. Hilton egy óarany színű, áttetsző betétekkel "díszített" magassarkút húzott a lábaira, a kezében pedig egy bordó bársonytáskát cipelt. Natúr sminket kapott, a hajfeltűzés pedig minket a Dolce&Gabbana modelljeire emlékeztet.

Valahogy Dee Ocleppo is egy feltűnő lábbelire szavazott: ő egy metálos platformos húzott fel, amihez tökéletesen passzolt a sajnos ezüstösen csillogó krokodilbőr mintájú kistáskája. 

Selena Gomez vs. Martha Hunt

És itt?

 • 169
  Gomez
 • 403
  Hunt

Nagyjából egy hónapot kell visszaugranunk az időben, hogy eljussunk a Victoria's Secret bemutatójáig, ahol Selena Gomez és Marha Hunt is megjelent (utóbbi a kifutón is vonult) - szintén ugyanabban a ruhában. Ők a Muglertől választottak (vagy inkább kaptak) egy "mutat is, meg nem is" ruhát, ami panelekből állt. Gomezre egy sötétkék színű került, amihez ő kicsit unalmasan egy fekete magassarkút vett fel. Abban azért ugye egyetértünk, hogy melltájékon nem ez a legelőnyösebb fazon?

A modell Martha Hunt egy fekete verziót húzott magára, amiért valamilyen fura okból ezüst és pink kapcsok váltották egymást. Az övé még annyiban is különbözött, hogy szeméremtájékon nem darabolták fel a ruhát és emiatt a derekától sem állt el a dressz.

Charlize Theron vs. La La Anthony

Theron vagy Anthony?

 • 191
  Theron
 • 339
  Anthony

Utolsó párosunkat Charlize Theron és La La Anthony alkotják és bár ők nem egy eseményen találkoztak, a ruhájuk volt annyira különleges, hogy megmutassuk önnek. Mindketten Tom Fordot húztak magukra, amire ha egyébként lecsapna, van egy rossz hírünk: 6990 dollárba, azaz borravalóval együtt nagyjából kétmillió forintba kerül. Theron fekete magassarkút húzott fel hozzá, kezében pedig egy tükrös táskát tartott, ami még jobban felerősítette a ruhája csillogását. Elképzelni nem tudjuk amúgy, hogy egy ilyen ruha mennyire kényelmes - mindenesetre imádjuk Theron haját, viszont a rúzsát leszámítva a sminkjét kevésbé.

La La Anthony egy premierre vette fel a ruha ikertestvérét, amihez pezsgőszínű lábbelit választott. A szettet halvány rózsaszín körmökkel, aranyékszerekkel és egy kicsit fura mosollyal egészítette ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta