OFFLINE

Mindennél menőbb a bársony!

2015. december 13., vasárnap 19:20

Idén végre egy új trend jelent meg az ünnepek közeledtével: egyre több boltban cserélik le a kicsit közönséges flitteres miniruhákat bársonyholmikra. Minden kapható már bársonyból (helló, 90-es évek), de főleg blézerek, overálok, ruhák és nadrágok készülnek ebből az elegáns, visszafogottan fénylő anyagból.

Mi egyébként örülünk az új trendnek – a flittereket már szörnyen untuk –, de megértjük, ha valaki idegenkedik egyelőre a kombinéra emlékeztető bársonyruháktól, hordhatatlanul bő szárú bársony culotte-nadrágoktól vagy overáloktól. Viszont az tuti, hogy egy bársonyblézerrel nem fog mellé, igaz, ezekért egyelőre relatíve sokat kérnek. Ha szeretne spórolni, tudjuk ajánlani a Humana Vintage kínálatát, ahol szerzőnk 300 forintért vásárolt egy kifogástalan állapotú bársonyblézert, vagy azt, hogy egy egyszerű bársonyos felsőre ruházzon be, például a H&M-ben, ahol már 2000 forintból megúszhatja a vásárlást. 

Nézzen körül a galériában, rengeteg képet talál, szinte az egész fast fashion bársonykínálatot végigböngészheti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta