OFFLINE

Magyar modellsrác Karl Lagerfeld új kedvence

2015. december 9., szerda 09:19

Azt már megszokhattuk, hogy Karl Lagerfeld igyekszik szemet gyönyörködtető férfimodellekkel körbevenni magát (elég Baptiste Giabiconira vagy Brad Kroenigre gondolni), idén viszont olyat tett, amit eddig nem: egy magyar srácra esett a választása. A december eleji show-n összesen öt új fiút láthatott a közönség, köztük volt Baranyi Kristóf is. Megkerestük ügynökségét, a The Diary Management-et, meséljenek arról, milyen út vezetett a bemutatóig, azonban cikkünk élesedéséig sajnos nem válaszoltak.

Adrian Page, Hamilton Seguin, Valentin Cuvecle és Andreas Holm mellett Baranyi Kristóf is lehetőséget kapott, hogy végigvonuljon a Chanel Métiers d'Art bemutatóján, amit immáron 12. alkalommal rendeztek meg. A show a francia divatház kézműveseinek szaktudását hivatott méltatni, a 2013-as Dallas, illetve a tavalyi Salzburg után idén Róma, egészen pontosan annak egyik filmstúdiója, a Cinecittà adott otthont a rendezvénynek.

Baranyira egy tweed szettet adtak: kapott nadrágot, szoknyát és blézert, illetve a biztonság kedvéért még egy sálat is tekertek a nyaka köré. Baranyinak (akinek ez volt az első bemutatója) Instagramja is van, így ha további fotókat nézne róla, akkor erre vegye az irányt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta