OFFLINE

Azt tudta, hogy vasalással is lehet ruhákat készíteni?

2015. december 9., szerda 12:40

A London College Of Fashion diákjai mutatták be azt a kollekciójukat, ami teljesen varrásmentes darabokból áll, azaz sem varrógépet, sem tűt-cérnát nem használtak hozzá, sőt még gombokat, cipzárt vagy éppen patentot sem, csak vasalót. Mutatjuk, milyen ruhákat tud készíteni, ha van egy jó vasalója, megfelelő anyagai és egy kis kreativitása. 

A négy ruhadarab mindegyike mindenfajta varrás és illesztés nélkül, kizárólag vasalási technikákkal készült, úgy mint a gőzölés, keményítés, pliszírozás és az anyagok összenyomása. A projektben a London College of Fashion divattervező-iskola végzősei vettek részt a Braun felhívására, hogy megmutassák, hogy a technológia és a divat kéz a kézben járnak, és akár teljesen új ruhakészítési metódusok is létrejöhetnek, ha elég kreatívak hozzá a divattervezők. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta