OFFLINE

Szettek premierre és díjátadóra: melyik celebnőnek áll jobban?

2015. december 7., hétfő 11:48

Az év vége mindig a premierek és a díjátadók időszaka, ezért ne lepődjünk meg, ha a celebekről is ilyen eseményeken készül a legtöbb fotó. Mi sem tettük, inkább összegyűjtöttünk az estekről három képpárt, amelyeknek érdekessége az, hogy a két-két celebnő hasonló szettben nyomul. Mint mindig, önnek nincs más dolga, mint a szavazódobozok segítségével eldönteni, hogy melyikük fest jobban.

Michelle Monaghan vs. Julianne Moore

Ki a jobb?

 • 126
  Monaghan
 • 421
  Moore

Michelle Monaghan a Night of Stars eseményre látogatott el pár hete (egészen pontosan október 22-én), ahol többek között Justin Timberlake-et és Alber Elbazt is díjazták. A Mission Impossible-ből is ismerős színésznő egy kékeszöld színű fodros ruhát vett fel, aminek az anyagáról nem feltétlenül az estélyik jutnak eszünkbe, és a sötét fukszia rúzs miatt sokadik ránézésre is csak egy feldíszítetlen karácsonyfa jut az eszünkbe. 

Julianne Moore is erre a ruhára szavazott, amikor elment az Éhezők viadalának premierjére - igaz, ő a fekete szín mellett döntött. A szettjét hatalmas fülbevalóval és aranyékszerekkel egészítette ki és Monaghanéhez kísértetiesen hasonló kistáskát cipelt magával. Azt azért sajnáljuk, hogy a cipők nem látszanak.

Sasha Alexander vs. Tia Mowry

És itt?

 • 451
  Alexander
 • 83
  Mowry

Sasha Alexander az idén 25. születésnapját ünneplő GLSEN díjátadóra ment el, ahova egy fekete-burgundi színű horgolt ruhát vett fel. A lábaira egy lekerekített orrú lakk magassarkút húzott, melltartóját viszont - a fotót tanúsága szerint - otthon felejtette. A zárt nyak ellenére nem kötötte fel a haját és milyen jól tette: így egész jól érvényesült az ombre festése (vagy sima lenövése, ezt nem tudjuk).

Tia Mowry a Spotlight premierjére igyekezett hasonló ruhában, amihez ő (dobpergés) burgundi lakkcipőt húzott fel. Egyébként az ő példájukból is látszik, hogy hálás ez a szín: a legtöbb bőrtónussal jól működik együtt. Mowry fekete steppelt kistáskával, aranyékszerekkel és nem élete sminkjével egészítette ki a szettet.

Fergie vs. Natalia Avelon

Kinek áll jobban?

 • 145
  Fergie
 • 377
  Natalia Avelon

A végére egy olyan párost hagytunk, akik alsót nem vettek fel, ugyanis a blézerük olyan hosszú volt, hogy majdnem a térdükig leért. Fergie még 2012-ben viselte a fekete szmokingzakót, amihez ugyanilyen színű magassarkút húzott. Az aranygombok és a vörös manikűr miatt nekünk megint kicsit ünnepi hangulatunk támadt és ezen az énekesnő könnybe lábadt szemei sem javítanak.

Natalia Avelon nem volt annyira szégyenlős, mint Fergie: az ő felsője sokkal mélyebben dekoltált volt és bár erről nem tehet, magasságánál fogva a zakó is feljebb végződött. A színésznő még egy kalapot is feldobott és a sminkje is nagyon bejön nekünk. Önnek?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta