Szettek premierre és díjátadóra: melyik celebnőnek áll jobban?

Az év vége mindig a premierek és a díjátadók időszaka, ezért ne lepődjünk meg, ha a celebekről is ilyen eseményeken készül a legtöbb fotó. Mi sem tettük, inkább összegyűjtöttünk az estekről három képpárt, amelyeknek érdekessége az, hogy a két-két celebnő hasonló szettben nyomul. Mint mindig, önnek nincs más dolga, mint a szavazódobozok segítségével eldönteni, hogy melyikük fest jobban.

Michelle Monaghan vs. Julianne Moore

Ki a jobb?

Michelle Monaghan a Night of Stars eseményre látogatott el pár hete (egészen pontosan október 22-én), ahol többek között Justin Timberlake-et és Alber Elbazt is díjazták. A Mission Impossible-ből is ismerős színésznő egy kékeszöld színű fodros ruhát vett fel, aminek az anyagáról nem feltétlenül az estélyik jutnak eszünkbe, és a sötét fukszia rúzs miatt sokadik ránézésre is csak egy feldíszítetlen karácsonyfa jut az eszünkbe. 

Julianne Moore is erre a ruhára szavazott, amikor elment az Éhezők viadalának premierjére - igaz, ő a fekete szín mellett döntött. A szettjét hatalmas fülbevalóval és aranyékszerekkel egészítette ki és Monaghanéhez kísértetiesen hasonló kistáskát cipelt magával. Azt azért sajnáljuk, hogy a cipők nem látszanak.

Sasha Alexander vs. Tia Mowry

És itt?

Sasha Alexander az idén 25. születésnapját ünneplő GLSEN díjátadóra ment el, ahova egy fekete-burgundi színű horgolt ruhát vett fel. A lábaira egy lekerekített orrú lakk magassarkút húzott, melltartóját viszont - a fotót tanúsága szerint - otthon felejtette. A zárt nyak ellenére nem kötötte fel a haját és milyen jól tette: így egész jól érvényesült az ombre festése (vagy sima lenövése, ezt nem tudjuk).

Tia Mowry a Spotlight premierjére igyekezett hasonló ruhában, amihez ő (dobpergés) burgundi lakkcipőt húzott fel. Egyébként az ő példájukból is látszik, hogy hálás ez a szín: a legtöbb bőrtónussal jól működik együtt. Mowry fekete steppelt kistáskával, aranyékszerekkel és nem élete sminkjével egészítette ki a szettet.

Fergie vs. Natalia Avelon

Kinek áll jobban?

A végére egy olyan párost hagytunk, akik alsót nem vettek fel, ugyanis a blézerük olyan hosszú volt, hogy majdnem a térdükig leért. Fergie még 2012-ben viselte a fekete szmokingzakót, amihez ugyanilyen színű magassarkút húzott. Az aranygombok és a vörös manikűr miatt nekünk megint kicsit ünnepi hangulatunk támadt és ezen az énekesnő könnybe lábadt szemei sem javítanak.

Natalia Avelon nem volt annyira szégyenlős, mint Fergie: az ő felsője sokkal mélyebben dekoltált volt és bár erről nem tehet, magasságánál fogva a zakó is feljebb végződött. A színésznő még egy kalapot is feldobott és a sminkje is nagyon bejön nekünk. Önnek?

Oszd meg másokkal is!
Mustra