OFFLINE

Nem jó ötlet női testtel férfiékszert eladni

2015. december 7., hétfő 16:18

Egy Új-Zéland-i ruhamárka, az I Love Ugly készített egy olyan reklámanyagot, ami a megjelenése után rögtön botrányt kavart. A fotókon egy felöltözött férfi ujján gyűrűkkel takarja el egy meztelen nő melleit és szeméremtestét, eléggé provokatív módon. Ezen baromi sokan fennakadtak, és máris robbant a botrány – írja a Refinery29.com.

"Az ékszer egy dolog, azt lehet szeretni vagy utálni egy férfin. A legjobb tudásunk szerint szerettük volna átdolgozni a témát, ami egy csomó férfit elbizonytalanít, hogy a kétkedők el tudják képzelni, milyen lenne rajtuk az ékszer" – olvasható a cég Facebook oldalán. Az aucklandi márka a pucér nős képekkel – melyek nyilván a lehető legjobb tudásuk szerint készültek – azonnal a támadások kereszttüzébe került, mondván, tárgyiasítják a női testet, úgyhogy a képeket a cég gyorsan el is távolította oldaláról, de az Internet nem felejt (ilyen gyorsan).  

Az I love ugly egyébként először egy furcsa magyarázkodással reagált a vádakra a Twitteren: "Eltérőek a vélemények az utolsó kampányunkról. Néhányan imádják, néhányan utálják. Ha valami idegesít... akkor valamit jól csináltunk" – írták, de aztán ezt a hozzászólást is törölték, és inkább egy tetovált férfit fogdosó női kezet tettek ki Facebookjukra, hátha ebbe már nem lehet belekötni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta