Khaki kabátban telelnek a celebnők

Annyira nem akar kikopni a divatból a katonás stílus és a khaki árnyalatú kabátok, hogy még a celebnők is ilyen fiús darabokban fagyoskodnak ebben az időszakban. Anne Hathaway farmerrel, Gwen Stefani tornacipővel, míg Kate Hudson rojtos bokacsizmával kombinálja az uniszex darabot, Rihanna pedig inkább a túlméretezett bomberdzsekit és a szőrmével bevont papucsot preferálja.

A Northfoto gyűjtését elnézve elmondható, hogy az A-listás hírességek leginkább a hétköznapokban vagy utazások alkalmával viselik a kényelmes darabot, így a legtöbben gyárilag szakadt farmerrel, lapostalpú cipővel és luxustáskával párosítják az uniszex kabátot. Bár Naomi Watts inkább egy megosztó Ugg csizmát, Rosie Huntington-Whiteley pedig egy magassarkú szandált húzott a khaki kabáthoz, Anne Hathaway és Cameron Diaz pedig tetőtől-talpig denim árnyalatokat választott a fiús szín mellé.

A hírességek által felkapott kabátokból a fast-fashion üzletek is betáraztak,a H&M-ben átlagosan 9990-12.990 forint között kaphatóak a khaki kabátok, de egy túlméretezett parkáért már 34.990 forintot kérnek a svéd márkánál. Talán a Mangóban a legjobb a felhozatal, itt 17.995-22.995 forint között mozognak az árak, egy szőrme kapucnis melegebb darabért viszont már 49.995 forintot is elkérnek.

A Zarában 14.995 forintba kerül egy katonai zubbony, egy elegánsabb kabátért pedig 17.995 forintot kell fizetni. Az Asosnál 22 fontba, 9649 forintba kerül egy bomberdzseki, egy khaki színű motoros dzsekiért pedig 110 fontot, 48.253 forintot kérnek. Efféle darabok a H&M almárkájánál, a Cosban is beszerezhetőek, ráadásul már nem csak a turkálókban, hanem az Andrássy út-Nagymező utca sarkán található butikban is kaphatóak,itt egyel többe kerülnek a holmik, mint a fent említett butikokban, átlagosan 65-75 ezer forintot kérnek egy kabátért.A lenti képre kattintva rögtön a fast-fashion felhozatalnál találja magát a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek