OFFLINE

Végre stílusosan szállíthatja állatát!

2015. december 5., szombat 08:02

A Daily Doton jött szembe velünk alábbi állathordozó, melynek különlegessége, hogy macskánk/kutyánk/hörcsögünk amellett, hogy kilát belőle, úgy néz ki, mint egy űrhajós. Elég vicces látvány, ráadásul a táskák hordhatónak, kényelmesnek és praktikusnak is tűnnek.

Viszonylag drágák (már ahhoz képest, hogy kartondobozban is levihetjük kedvencünket az állatorvoshoz), cserébe annyira jól néznek kik, hogy szegény macskát simán elvinnénk benne akár többször is túrázni, várost nézni. Ha ön is szeretné, hogy cicája/kutyája/hörcsöge szétnézhessen Pesten, a U-petről rendelhet: 99 dollárért (28 ezer forint) mutatós hátizsákot, 129-ért (37 ezer forint) praktikus banyatankot kap. Mit szól az ötlethez? Menő az űrhajós-állathordozó, vagy inkább ciki?

975 szavazat 758 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta