OFFLINE

Celebnőkkel mutatjuk, hogy viselje a pulóvert

2015. december 5., szombat 15:07

Szeretjük azokat a cikkeket, ahol celebnők szettjei mellett láthatjuk, hogy milyen termékekből lehet hasonlót alkotni – mivel úgy vettük észre, hogy önök is kedvelik ezeket, most ismét egy ilyennel jelentkezünk. A központi elem most a (kötött) pulóver: három teljesen különböző stílusú szettet mutatunk, így nagy valószínűséggel ön is talál kedvencet.

Fekete szoknyával, mint Lupita Nyong'o

Nyong'oéhoz hasonló almazöld pulóvert sajnos nem találtunk, de ez a zárt nyakú, fűszínű is hasonlóan izgalmas darab. A szoknyát nyugodtan viselheti még most is: egy vastagabb harisnyával legalább annyira meleg, mint egy farmernadrág. A celebnő a Dior napszemüvegét viseli, de ha ön is szeretne hasonlót, akkor rendelje meg a lentit, alig ötezer forintot kérnek érte.

Virágos szoknyával, mint Alexa Chung

Ha nincs ez a cikk, valószínűleg nem találkozunk ezzel a Zara szoknyával, pedig elképesztően gyönyörű. Chunghoz hasonlóan mi is a kék különböző árnyalatiból válogattunk: így került az összeállításunkba ez a szép kötött pulóver és egy klasszikus pár Converse tornacipő is. Figyeljen oda a kiegészítőkre is: a hasított bőr most elég trendi, így bárhol találhat ilyen anyagú kistáskát, az ujjaira pedig húzzon visszafogott, de különleges gyűrűket.

Térdcsizmával, mint Gigi Hadid

Hadid elég lazára vette a figurát: lábait egy szürke velúr térdcsizmába dugta, felülre pedig egy valószínűleg elég kényelmes és meleg kötött pulóvert vett fel. Az általa viselt napszemüveg fazonjától azonban óva intjük: mindenkinek elég ostoba fejet varázsol - nem kell mindig vakon követni a divatot, válasszon inkább valami klasszikusat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta