OFFLINE

A csizma az új edzőcipő

2015. december 2., szerda 19:43

A WGSN INstock legújabb felmérése szerint a különféle csizmák váltják a jó pár szezon óta divatban tartott edzőcipőket a sorban. A jelenségnek több oka is lehet, de valószínűleg csak annyiról van szó, hogy a vásárlók egyszerűen ráuntak az elsőre jópofának és kényelmesnek tűnő játszóscipőkre, ami nemcsak az utcai divatot, de a kifutók világát is uralta az elmúlt egy-két évben.

Arról nem is beszélve, hogy egy gondosan kiválasztott minőségi bőrcsizma sokkal jobb befektetésnek tűnik, mint egy kevésbé strapabíró edzőcipő. Az Egyesült Államokban például a teljes árnál jóval alacsonyabb áron is hozzá lehet már jutni a csizmákhoz, mint korábban. A szeptembertől-november közepéig tartó időszakban például átlagosan 181 dollárba, azaz 53.029 forintba kerültek a csizmák az üzletekben, ami 6 százalékkal alacsonyabb ár, mint 2014-ben volt.

De a jelenség és a megfizethető árak többek között az aktuális trendeknek is betudhatóak, a divatházak ugyanis olyan, a csizmákkal könnyen kombinálható darabokkal látták el kollekcióikat, mint a nadrágszoknya, az egyrészes miniruha vagy az A-vonalú, elöl gombos miniszoknya, ahogy divatban vannak a hetvenes évek hippi stílusát idéző kreációk, valamint a velúrból vagy lakkból készült combcsizmák is a szezonban. De nemcsak a combcsizmák felkapottak a vásárlók körében, hanem a lábszárközépig érő csizmák is, melyet 20,5 százalékkal többen keresnek az üzletekben, mint 2014-ben, amikor a vevők 7,2 százaléka volt ezekre a termékekre kíváncsi. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen kreatívan kombinálható az újra divatba jött csizma az utcai divatban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta