Menő vagy ciki a szalonnaillatú bugyi?

Úgy tűnik, hogy az idei év sem telik anélkül, hogy valakinek ne jutna eszébe szalonnás kiegészítőt piacra dobni. A szokatlan mintájú selyem sál után itt van a szalonna illatú fehérnemű, amivel az elsősorban bacon ihlette termékekre specializálódott J&D Foods szeretne kedveskedni vásárlóinak az ünnepi szezonra – hívja fel a figyelmet a különös ötletre a Refinery29.com, mely szerint a márka agyszüleménye egyáltalán nem elrugaszkodott, hiszen egy felmérés kimutatja, hogy a kanadaiak 45 százaléka inkább a szalonnát választja a szex helyett. A cégnek hála ezentúl egyszerre hódolhatnak mindkét hobbinak.

Pimasz felirat is jár a szalonnás képhez.
Pimasz felirat is jár a szalonnás képhez.baconsalt.3dcartstores.com

A húsillatot árasztó, női és férfi fazonban is kapható piros bugyit megfizethető áron, 19.99 dollárért, azaz 5900 forintért lehet beszerezni a márka online boltjából, egy illatosított párnáért pedig 12.99 dollárt, 3836 forintot kérnek. A kellő humorral megáldott cég arra is felhívja a figyelmünket, hogy milyen esetekben érdemes meggondolni a fehérnemű viselését: „Ha van egy nagy testű kutyád borotvaéles fogakkal, kérjük ne aludj a J&D szalonna illatú alsójában” – olvasható a gondos figyelmeztetés.

Falánkabbaknak párna is van!
Falánkabbaknak párna is van!baconsalt.3dcartstores.com

Abszurd, de a márka azt is javasolja, hogy a postások, állatkerti gondozók, állatorvosok, befogók, túrázók és cirkuszi előadók (különösen az oroszlánidomárok) nyilvánvaló okokból kerüljék a fehérnemű viselését. A seattlei márka két tulajdonosa, Justin és Dave azt állítják, hogy egy Nasa által kifejlesztett illatosító technológiát használtak a szalonnás bugyik elkészítéséhez, így az erős hús szag garantáltan benne marad a fehérneműben még jó pár mosás után is. De azért ajánlott szagtalan mosóporral próbálkozni a tisztításkor.

Naná, hogy a Twitterezők sem mentek el szó nélkül a bugyik mellett: „Úgy tűnik, hogy a szalonna illatú fehérneműk mennek most. Nem igazán értem,hogy miért?” – írja egy kommentelő, míg többek szerint ez a legjobb karácsonyi ajándék, amit valaha láttak. Ön mit gondol a visszataszítónak ható termékről, menő vagy inkább ciki a szalonna illatú bugyi? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (77951) (6944) Ciki!
Mustra