OFFLINE

Felkapták a vörös hajú modelleket a divatházak

2015. november 29., vasárnap 18:17

Míg a sokszínűséget egyenlőre csak ízlelgetik a divatszakmában, addig úgy tűnik, hogy a tervezők és a ügynökségek ráuntak az átlagos barna lányokra és vörös hajú modellekre kezdték lecserélni modelljeiket az őszi-téli szezonban – hívja fel a figyelmet a változásokra a Wgsn.com, mely szerint a jelenség többek között annak is betudható, hogy a divatházak előszeretettel használtak vörös, barna, rozsda és réz árnyalatokat a hetvenes évek stílusát idéző kollekciók tervezése során, ehhez a színpalettához és a hippitrendhez pedig tökéletesen passzolnak a vörös hajú modellek.

A természetes szépségre fókuszáló trend már a nyaralós kollekciókat felvonultató bemutatók alatt felütötte a fejét a divatházaknál, a Louis Vuitton például az extravagáns Palm Springs-i kifutójára szerződtetett vörös hajú modelleket, de hasonlóképpen prezentálta a Gucci új kreatív igazgatója, Alessandro Michele is a divatház 2016-os resort kollekcióját.

Ennek tudatában pedig borítékolható volt, hogy más luxus és fast fashion márkák is alkalmaznak majd vörös hajú modelleket a kampányaikhoz. Így tett például a Zara is, mely Dani Witt-tet szerződtette le, a Dior Natalie Westlinggel dolgozott együtt, míg a 18 éves Agnes Nieske Abma a Céline és az MSGM hirdetéseiben is helyet kapott a szezonban.

Az amerikaiak kedvenceként emlegetett Tommy Hilfiger Julia Hafstromban, a Louis Vuitton Rianne Van Rompaeyban, az Orla Kiely Madison Stubbingtonban, a French Connection pedig a színész- és művésznőként is ismert India Salvor Menuezben látott fantáziát. A 19 éves Rompay reklámozza egyébként a Chanel legújabb illatát is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen hatással voltak a vörös hajú modellek a divatházak kreatívosaira a közelmúltban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta